Mit főztél ma? Receptek candidásoknak. (beszélgetés)
a sborsó főzit először úgy csinálta, hogy vízben egy nagy fej hagymával teljesen szétfőztem, só- bors és kész. Igaz nagyon sokáig főtt:) Másodjára rántással csináltam - grahamliszt+mangalica zsír. De a sima nekem jobban ízlett.
A cukkínis lecsóba felkarikázom a cukkínit - vagy ki hogy szokta a többi zöldséget is, és a paprika meg paradicsom után kicsivel kell beletenni.
A tökleves receptjét már ígértem, tnap nem volt időm, ma meg nem leszek otthon, de szóljatok rám minden nap és hnap dután remélem ki tudom írni. Egyébként ezt a Blikk-Nőkben olvasta anya (a múltheti, vagy az előttiben) kicsit kellett csak alakítani rajta.
meg aaaaa tökleves répával recept is kéne. a naplodba találtam, anyukád főzte neked.
és a padlizsános lecso hogy van, simán hoozzávágom a paradicsomhoz meg a paprikához?
a puffadás miatt?
mult 7pénetekn tortét meg velem az, h felpuffadtam, pedig csak spenotot ette. bevettem 5csepp grepicseppet és nemsokára át is ment rajtam. pedig a spenotnak nem kéne fujnia, és nem is eloszor ettem ezt a diéta alatt
visszakerestem megint :D
barnarizs,
búzacsíra,
retekcsíra,
hagymacsíra,
köles,
zab
rozs
hántolt árpa
hajdina
korpatermékek
kusz-k usz
bulgur
vöröslencse
lencse
8226; sárgaborsó
ezek az elso idoszakos kaják egy része.
megijesztettél :D mert akkor nem tudnék semmit enni ebédre :S
ma főztem lencsefőzeléket, zabpehely liszttel sűrítettem...vééégre egy régi íz :D holnap ez lesz az ebédem, alig várom :D
röviden, aki esetleg nem tudja hogy lehet csinálni:
aprora vágom a fokhagymát, hagymát, bele a lencsét és felöntöm annyi vízzel, h kb 2-3x több legyen, mint a lencse. pár babérlevél és lefedve kb 20-30 percig főztem, mikor már kezdett szétfőni levettem a tűzről, 12 ek zabliszt és kész is :D
További ajánlott fórumok:
- Kizárólag kezdő candidások receptjeit várjuk
- Aki tud candidásoknak sütemény recepteket /édes, sós/ leírná?
- Tud valaki olyan szaloncukor receptet, amit candidások fogyaszthatnak?
- Pontosan mit jelent egy receptnél, hogy "kilábalóban lévő candidásoknak"? Utolsó 1 hónapban lehet csak enni?
- Kell tartani diétát vagy miért van ez a sok recept candidásoknak?
- Hol találok olyan recepteket, ami lisztérzékeny candidásoknak is ehető pékárukról szól?