Mit ennél most a legszívesebben? (egyszavasok)
Ugye Rozsa??? Mennyire tud hiányozni???áááááá:((
Én a legegyszerűbb kajákort vagyok oda a legjobban...
sóska,spenót,tökfőzelék,finomfőzelék....imádom őket:)))
Én is napok óta akarok sóskamártást főzni. Jó lenne ha valaki elém tenné, egy pici petrezselymes krumplival és egy szelet sovány sülthússal :)
Ez egy ábránd volt. :)
Ok, Floridában... én majd Connecticutba megyek :), ott kicsit hűsebb van :).
Bár per pillanat 28°C...
Mokica, en megertelek, kb ket hete kaptam egy marek soskat valakitol es majdnem meghaltam a gyonyorusegtol...olyan mennyei volt.
Itt sem lehet venni, de magyar ismerosok termesztik, majd kell toluk magot szereznek es akkor sokszor ehetek... csak itt nalunk meg jon a tel...szoval most egy darabig nem!
Köszike csajok, de sajnos már próbáltuk...itt lennt Floridában nem sikerült...megpurcant:((
Állitólag feljebb, Európával egy vonali államokban, már lehet kapni!
De majd anyuval küldetek ki magokat, és egy utolsó próbát még megadok neki...ha az se akkor feladom.
Faw a túrórudival ne is ingerelj...otthon minden nap ettem pöttzöset..most gondolhatod mióta nem...:((
ma rokongyűlésen voltunk..ez egyébként brr dolog
de ott volt annyi süti, hogy még
na azt kóstoltam volna
Aha... képzeljétek Amerikában nem lehet kapni sóskát... és persze túrórudit sem :(((
Én most túrórudit ennék. Nah majd hús napon... és mondjuk ebéd előtt, hogy a rajta levő csoki ne kavarjon be :D
Hol lehet sóska magot kapni?
Megterem az Amerikában is? Mármint... de hüle is vagyok... hehe föld-föld nem?:D
Sóskát!
Mióta kinnt élek az USA-ban nem volt benne szerencsém...ezek nem tudják mi a jó:(
Itt nincs ilyen...
Zöldbab főzeléket, nyammmmm...:)
Imások minden főzeléket, csak tisztán! Nem vagyok kismama, de ezt most meg is csinálom:)
a rakottkrumpliról a tejfölt! :)))))))))
Volt tejfölöm, de megettem ebédre, és most úgy ennék még...... sokat :)))))
Csokit, csokit, csokit, csokit, és még csokit is!!!
Amúgy én sem vagyok oda a rakott krumpliért. A tojás, kolbi és a trutyijöhet belőle :) De nem az atkins miatt, én simán el tudnám feleljteni a krumplit és a rizst az életemből. Mondjuk becserélném ezeket mind csokira :)
és én sem szoktam csinálni,mert a párom nem szereti :(
katesz,akkor szerezz be házitejet,és csinálj tejfölt....aztán tejfölgyárat és máris te leszel az olaszok új kedvence :)