Mit ajánlatok, hogy újra dús hajkoronám legyen? (beszélgetés)
Köszi, kipróbálom.
Most annyi hajam van, hogy sokan örülnének neki, ha ennyi lenne nekik..., de ahhoz képest amennyi nekem volt, kevés. A fodrász is csak körberöhög, hogy mit panaszkodok...
Szia!
Nekem a homeopátia segített, az állította meg a hajhullást. A schüssler-féle sók. Két fajtát szedtem az egyik neve: Silicea D12 a másiké pedig Natrium chloratum D6. Felváltva kell őket szedni. Az egyik nap az egyikből három szemet (reggel, délben, este), másnap a másikból. Be kell tartani a szedésével kapcsolatban, amit minden homeopátiás szernél. Én beszedtem egy-egy üveggel és utána kis idő múlva lecsökken a hajhullás mértéke. A neten találtam, keress rá nyugodtan. Korábban is szedtem már schüssler-féle sót pl. amikor a terhesség alatt vashiányos vérszegény voltam, csak ez segített.
A terhesség és a szülés után renegeteg hajam kihullott. A folyamatnak még biztosan nincsen vége, mert még szoptatok.
Mindig a hajam volt a büszkeségem, a névjegyem, rengeteg volt, most meg teljesen megváltozott. A göndör hajam hullámos lett és sokkal kevesebb.
Vissza szeretném kapni a hajamat!
Ötleteket várok :)
További ajánlott fórumok:
- A körömlakk alatt besárgult a körmöm a lábamon! Mit tegyek, hogy újra szép legyen?
- Mit tegyek, hogy újra olyan legyen mint kb. 2-3 hete?
- Milyen kerítést ajánlatok virágoskert elkerítésére kutya miatt?(olcsó és jól átlátható legyen)
- Mikor nem volt párod és jól érezted magad a bőrödben, szükségét érezted, hogy legyen újra párod?
- Újra fellángolt az a vágyam, hogy legyen egy sárkányom. 🐉
- Konditermi fogyás!Mit ajánlatok hogy tuti fogyás legyen, vagyis miket csináljak?