Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt? (beszélgetés)
Én mindig lefagyasztom, ha marad. Aztán ha van már 10-12 (20!), akkor már lehet vele kezdeni valamit.
:-)
Mindig kis edénykében le fagyasztom és rublikát húzok hány van benne
Nagyon sok mindenre lehet használni gyümölcskenyér, madártej akkor egy kevés vanilia pudingot teszik a sárgája helyett,felverem 6 fehérjét és kokuszt teszek bele és csókoknak megsütöm, omlós diósba teszem
én lefagyasztom, ha nem sütök aznap sütit.
Általában meggyes-habos sütit szoktam csinálni linzertésztából, de bármilyen gyümölccsel lehet. Nagyon finom!
A legjobb a sajt rántásához használni. A sajtot vastagabbra felszeleteled, minden szelet közzé teszel folpackot, vagy fóliát, ami van, többet összerakva nylonba téve mélyhűtőbe kerül. Amikor rántani akarod fagyott állapotban kiszeded, és ekkor felhasználod a panírozáshoz. Ide nem is kell sárgája.
A sajtot azért jó fagyasztani és fagyottan panírozni, mert mire megsül, nem olvad szét.
Ez jó, Timi!:)))
Krémest kell"gyártani" 9 tojásfehérje kell hozzá!:)
Fagyaszs le egy kis nylonzacskóban, ahogy Nigella szokta, aztán később kiengedve (az ég világon semmi baja nem lesz) bármihez felhasználhatod.
Én sokszor a vasárnapi gazdag tojásrántottás reggelihez szoktam hozzádobni, ha előző napról marad, pl. a süti sütésből. :)
úgy néz ki madártej lesz! köszi az ötletet! :o)
addig a pár napig lefagyasztottam, amig nem tudtam mi legyen a sorsa :o))
Sziasztok!
Nem pont ehhez a témához irok, de segitene valaki!!!
Hogyan tudok valakinek priviben képet küldeni? Egyáltalán lehet???