Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt? fórum

Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
112. jolie (válaszként erre: 104. - 0a395372c3)
2010. okt. 15. 18:11
Tojásfehérje kávéba????
2010. júl. 21. 21:06
Négerszeletet...Nagyon fini.
2009. máj. 6. 17:11
madártejet
2009. márc. 13. 18:00

Én mindig lefagyasztom, ha marad. Aztán ha van már 10-12 (20!), akkor már lehet vele kezdeni valamit.

:-)

108. Franc22
2008. dec. 9. 08:58
én felverem, zsírpapírra kinyomkodok csíkokat, beteszem a sütőbe, mikor már megsült, akkor kiveszem és e két végét bele mártom csokiba.
107. zsuzso100 (válaszként erre: 106. - Gevi1931)
2008. dec. 8. 14:17
Ez a kókuszcsók érdekelne...csak ennyi?
2008. nov. 15. 17:14

Mindig kis edénykében le fagyasztom és rublikát húzok hány van benne


Nagyon sok mindenre lehet használni gyümölcskenyér, madártej akkor egy kevés vanilia pudingot teszik a sárgája helyett,felverem 6 fehérjét és kokuszt teszek bele és csókoknak megsütöm, omlós diósba teszem

2008. nov. 1. 19:13
Reszelt sajttal fűszerekkel talán kis morzsa még, sajtgolyót.. ( itt a neten olvastam valahol régebben!)
2008. szept. 4. 18:59
fel kell verni habbá és jó a kávéba
103. norahhh
2008. aug. 7. 14:40

én lefagyasztom, ha nem sütök aznap sütit.

Általában meggyes-habos sütit szoktam csinálni linzertésztából, de bármilyen gyümölccsel lehet. Nagyon finom!

2008. júl. 3. 18:03
Verd fel gőz fölött cukorral kemény habbá és ízesítsd gyümölccsel :)
2008. júl. 2. 14:27
habosmáskost!!!:))) Fincsi:)
100. MelisUK
2008. júl. 2. 14:25
pl gyümölcsturmixot
99. lufi
2008. jún. 22. 07:59
fagyasztani is le lehet és kókuszcsóknak is jó
2008. jún. 21. 18:58
Fel szoktam verni sok cukorral és teszek bele gyümölcsöt.:)) Finom nasi.:))
2008. jún. 6. 17:31
Kókuszcsókot szoktam sütni belőle.
2008. márc. 18. 22:17

A legjobb a sajt rántásához használni. A sajtot vastagabbra felszeleteled, minden szelet közzé teszel folpackot, vagy fóliát, ami van, többet összerakva nylonba téve mélyhűtőbe kerül. Amikor rántani akarod fagyott állapotban kiszeded, és ekkor felhasználod a panírozáshoz. Ide nem is kell sárgája.

A sajtot azért jó fagyasztani és fagyottan panírozni, mert mire megsül, nem olvad szét.

2008. márc. 18. 15:27
Én hozzáadom a következő tojásrántottához! :)
94. szabotimi (válaszként erre: 93. - Spatifillum)
2008. febr. 16. 19:55
bocsi nem olvastam csak a fórum kérdést:DDDD
2008. febr. 16. 19:47

Ez jó, Timi!:)))

Krémest kell"gyártani" 9 tojásfehérje kell hozzá!:)

2008. febr. 16. 19:44
kutya lábas
91. maca29
2008. febr. 16. 19:07
Habcsók! :-)
2008. febr. 15. 13:03
egy kis tej,meg pudingpor=madártej
2008. febr. 15. 12:40
Felverheted, és süti tetejére a sütés utolsó 5 percében felkened, isteni lesz.
88. Alexx
2008. febr. 12. 14:07

Fagyaszs le egy kis nylonzacskóban, ahogy Nigella szokta, aztán később kiengedve (az ég világon semmi baja nem lesz) bármihez felhasználhatod.

Én sokszor a vasárnapi gazdag tojásrántottás reggelihez szoktam hozzádobni, ha előző napról marad, pl. a süti sütésből. :)

87. lill (válaszként erre: 83. - Ferildi)
2007. dec. 22. 13:33

úgy néz ki madártej lesz! köszi az ötletet! :o)

addig a pár napig lefagyasztottam, amig nem tudtam mi legyen a sorsa :o))

86. LoLiNa
2007. dec. 22. 05:48
cicáknak adom:)
85. 'szti (válaszként erre: 84. - Zsuzsa57)
2007. dec. 21. 19:52
itt a hoxán sehogy
2007. dec. 21. 19:43

Sziasztok!

Nem pont ehhez a témához irok, de segitene valaki!!!

Hogyan tudok valakinek priviben képet küldeni? Egyáltalán lehet???

2007. dec. 21. 19:41
Madártej.Vanília pudingot főzöl a tejbe és ott a sok-sok hab.
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook