Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt? fórum

Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
2007. dec. 21. 14:19
Panírozáshoz az egyik recept azt írt, észre sem vették, hogy nincs benne a sárgája.
2007. dec. 21. 13:55
Habcsókot szoktam készíteni belöle.
80. lill (válaszként erre: 79. - 'szti)
2007. dec. 20. 18:41
köszi :O)
79. 'szti
2007. dec. 20. 18:37
van egy tudásbázis Mit lehet kezdeni 5 tojásfehérjével? (vagy hasonló) címmel, nézd meg ott is
2007. dec. 20. 18:11
Nálunk mindenki püspökkenyeret süt belőle.
77. lill
2007. dec. 20. 18:09

Sziasztok!

kíváncsian várom receptötleteiteket, mit tegyek, ha csak a tojássárgáját használtam, a fehérje megmaradt.

2007. nov. 18. 12:22
habcsókot lehet késziteni belöle .
2007. nov. 15. 16:55
Nekem sajna nincs röbb ötletem, bár a gyümölcshabot nem tudom írta-e már valaki? Talán még azt leírhatnám, de szerintem mindenki eltudja képzelni hogy kell csinálni! :) :)
2007. nov. 15. 16:55
Nekem sajna nincs röbb ötletem, bár a gyümölcshabot nem tudom írta-e már valaki? Talán még azt leírhatnám, de szerintem mindenki eltudja képzelni hogy kell csinálni! :) :)
2007. nov. 14. 23:23
1 fehérjéhez 7 dkg porcukor, gőz felett felverni, habkarikának. csak szárítani nem sütni. lassan itt a karácsony.
2007. nov. 14. 21:49
Azt hallottam,hogy ha nem verjük fel habnak, akkor is jó arcpakolás zsíros bőrre.
2007. okt. 23. 05:58
Habcsókot lehet csinálni belőle.
2007. okt. 23. 02:21

Zsiros arcbőrre, pakolás: verd fel kemény habbá, pár cepp 11-15 csepp citromlét kell hozzátenni.

Zsiros bőr pórusai összébb húzódnak, szárazabb lesz a bőr, de a hidratálás megtörtént igy csak nyerhetsz!

2007. okt. 5. 12:54
Fel kell verni habosra, kis cukor meg ilyenek, kész a habcsók.
2007. jún. 25. 18:25
Két adag fehérjeport beleteszel egy magas falú edénybe,hozzáteszed a tojásfehérjéket és robotgéppel kb. hat-nyolc percik kevered magas fokozaton.Akkor jó,ha már olyan sűrű,mint egy puding.Utána(ízlés szerint)folyékony édesítő bele és mehet a mélyhűtőbe néhány órára.Próbáld ki.Hasnló lesz,mint a parfé(csak Magyarul.:)).
67. Loni (válaszként erre: 59. - Elviracska)
2007. jún. 25. 18:08
Sőt, ha ezt a keveréket kicsit lefagyasztod, kész a "házifagyi".
66. Loni (válaszként erre: 65. - Edb6c38cef)
2007. jún. 25. 18:07

Pont ezt akartam írni.... :)

Habcsók sok-sok kókusszal. (Nesze neked kalória! )

2007. jún. 25. 18:03
Habcsóóóóók!!
2007. jún. 25. 18:02
Én püspökkenyeret szoktam készíteni belőle. Nagyon szeretik, a recept a köbetkező: 6 kemény habbá vert fehérjébe 20 dkg porcukrot keverünk. Teszünk bele 15 dkg durvára vágott diót, 10 dkg mazsolát, egy kis marék darabokra vágott keresű csokoládét és 10 dkg rétes lisztet (tehetünk bele kevés finomra vágott cukrozott narancshéjat, vagy cukrozott gyümölcsöt, de akkor csökkentsük a dió- és mazsolaadagot). Kizsírozott, kilisztezett püspökkenyérformában sütjük lassú tűznél. Csak másnap szeleteljük fel!
2007. jún. 25. 13:18
Kettessével fagyszd le. Három hónapig eláll.
2007. máj. 6. 20:06
Zsiros hajra jo kis pakolast lehet belole csinalni :)
61. 'szti (válaszként erre: 60. - Tercsi53)
2007. máj. 6. 17:11
ipi feltette a receptek közé, ha itt jobboldalt rákattintasz a receptekre és beírod: Mogyorócsók, megtalálod
60. tercsi53 (válaszként erre: 52. - Ipi)
2007. máj. 6. 13:58

Szia IPI

Légyszives küld ellnekem a mogyorócsók receptet!

KÖSZI

2007. ápr. 4. 13:16
Csinálj belöle habot ,aztán egy kis gyümölcs hozzá ,lehetöleg málna ,eper ,fagyasztott is jó ,és egy kis finomság eper ,málna krém ,függ,hogy milyen gyümölcsöt tettél hozza.Én mindig ilyenkor csinálok egy kis meglepit a gyerekeknek.
2007. ápr. 4. 12:21
Püspökkenyér
57. ancsi105 (válaszként erre: 55. - 'szti)
2007. márc. 21. 08:05
Én így szoktam és vagy a képviselő fánkba, vagy a habrolóba kell hasonló módszerrel csinálni a krémet.
2007. márc. 21. 08:04
Egy fazékba vagy lábasba forrlasz vizet. Amiben a tojás fehérje + porcukor van ráteszed és habverővel felvered. Így egy kemény habot kapsz!
55. 'szti (válaszként erre: 54. - Ancsi105)
2007. márc. 21. 06:33

ez érdekesen hangzik :-))

hogy kell a gőz fölött felvert tojásfehérjhét csinálni?

2007. márc. 20. 14:20
Kakaós piskóta rá lekvár és a tetejére gőz felett felvert tojásfehérje. Még rakhatsz rá csokidarát.
53. izi (válaszként erre: 52. - Ipi)
2007. márc. 20. 14:15

Szia Ipi!


Engem nagyon érdekelne a mogyorócsók recepted, nagyon megköszönném ha elküldenéd.

köszi izi(Móni)

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook