Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt? (beszélgetős fórum)
82. mandila
2007. dec. 21. 14:19
Panírozáshoz az egyik recept azt írt, észre sem vették, hogy nincs benne a sárgája.
81. virág68
2007. dec. 21. 13:55
Habcsókot szoktam készíteni belöle.
80. lill (válaszként erre: 79. - 'szti)
2007. dec. 20. 18:41
köszi :O)
79. 'szti
2007. dec. 20. 18:37
van egy tudásbázis Mit lehet kezdeni 5 tojásfehérjével? (vagy hasonló) címmel, nézd meg ott is
78. kisböbe
2007. dec. 20. 18:11
Nálunk mindenki püspökkenyeret süt belőle.
77. lill
2007. dec. 20. 18:09
Sziasztok!
kíváncsian várom receptötleteiteket, mit tegyek, ha csak a tojássárgáját használtam, a fehérje megmaradt.
76. 53cc09e608
2007. nov. 18. 12:22
habcsókot lehet késziteni belöle .
75. lányom
2007. nov. 15. 16:55
Nekem sajna nincs röbb ötletem, bár a gyümölcshabot nem tudom írta-e már valaki? Talán még azt leírhatnám, de szerintem mindenki eltudja képzelni hogy kell csinálni! :) :)
74. lányom
2007. nov. 15. 16:55
Nekem sajna nincs röbb ötletem, bár a gyümölcshabot nem tudom írta-e már valaki? Talán még azt leírhatnám, de szerintem mindenki eltudja képzelni hogy kell csinálni! :) :)
73. 54ec386d0c
2007. nov. 14. 23:23
1 fehérjéhez 7 dkg porcukor, gőz felett felverni, habkarikának. csak szárítani nem sütni. lassan itt a karácsony.
72. lányom
2007. nov. 14. 21:49
Azt hallottam,hogy ha nem verjük fel habnak, akkor is jó arcpakolás zsíros bőrre.
71. Rozália
2007. okt. 23. 05:58
Habcsókot lehet csinálni belőle.
70. lányom
2007. okt. 23. 02:21
Zsiros arcbőrre, pakolás: verd fel kemény habbá, pár cepp 11-15 csepp citromlét kell hozzátenni.
Zsiros bőr pórusai összébb húzódnak, szárazabb lesz a bőr, de a hidratálás megtörtént igy csak nyerhetsz!
69. 19d3364658
2007. okt. 5. 12:54
Fel kell verni habosra, kis cukor meg ilyenek, kész a habcsók.
68. 1fc6b1dbaa
2007. jún. 25. 18:25
Két adag fehérjeport beleteszel egy magas falú edénybe,hozzáteszed a tojásfehérjéket és robotgéppel kb. hat-nyolc percik kevered magas fokozaton.Akkor jó,ha már olyan sűrű,mint egy puding.Utána(ízlés szerint)folyékony édesítő bele és mehet a mélyhűtőbe néhány órára.Próbáld ki.Hasnló lesz,mint a parfé(csak Magyarul.:)).
67. Loni (válaszként erre: 59. - Elviracska)
2007. jún. 25. 18:08
Sőt, ha ezt a keveréket kicsit lefagyasztod, kész a "házifagyi".
66. Loni (válaszként erre: 65. - Edb6c38cef)
2007. jún. 25. 18:07
Pont ezt akartam írni.... :)
Habcsók sok-sok kókusszal. (Nesze neked kalória! )
65. edb6c38cef
2007. jún. 25. 18:03
Habcsóóóóók!!
64. Sarolta1954
2007. jún. 25. 18:02
Én püspökkenyeret szoktam készíteni belőle. Nagyon szeretik, a recept a köbetkező: 6 kemény habbá vert fehérjébe 20 dkg porcukrot keverünk. Teszünk bele 15 dkg durvára vágott diót, 10 dkg mazsolát, egy kis marék darabokra vágott keresű csokoládét és 10 dkg rétes lisztet (tehetünk bele kevés finomra vágott cukrozott narancshéjat, vagy cukrozott gyümölcsöt, de akkor csökkentsük a dió- és mazsolaadagot). Kizsírozott, kilisztezett püspökkenyérformában sütjük lassú tűznél. Csak másnap szeleteljük fel!
63. h.editke
2007. jún. 25. 13:18
Kettessével fagyszd le. Három hónapig eláll.
62. 1a50c86bb0
2007. máj. 6. 20:06
Zsiros hajra jo kis pakolast lehet belole csinalni :)
61. 'szti (válaszként erre: 60. - Tercsi53)
2007. máj. 6. 17:11
ipi feltette a receptek közé, ha itt jobboldalt rákattintasz a receptekre és beírod: Mogyorócsók, megtalálod
Szia IPI
Légyszives küld ellnekem a mogyorócsók receptet!
KÖSZI
59. Elviracska
2007. ápr. 4. 13:16
Csinálj belöle habot ,aztán egy kis gyümölcs hozzá ,lehetöleg málna ,eper ,fagyasztott is jó ,és egy kis finomság eper ,málna krém ,függ,hogy milyen gyümölcsöt tettél hozza.Én mindig ilyenkor csinálok egy kis meglepit a gyerekeknek.
58. 0c97fbb607
2007. ápr. 4. 12:21
Püspökkenyér
57. ancsi105 (válaszként erre: 55. - 'szti)
2007. márc. 21. 08:05
Én így szoktam és vagy a képviselő fánkba, vagy a habrolóba kell hasonló módszerrel csinálni a krémet.
56. ancsi105
2007. márc. 21. 08:04
Egy fazékba vagy lábasba forrlasz vizet. Amiben a tojás fehérje + porcukor van ráteszed és habverővel felvered. Így egy kemény habot kapsz!
55. 'szti (válaszként erre: 54. - Ancsi105)
2007. márc. 21. 06:33
ez érdekesen hangzik :-))
hogy kell a gőz fölött felvert tojásfehérjhét csinálni?
54. ancsi105
2007. márc. 20. 14:20
Kakaós piskóta rá lekvár és a tetejére gőz felett felvert tojásfehérje. Még rakhatsz rá csokidarát.
Szia Ipi!
Engem nagyon érdekelne a mogyorócsók recepted, nagyon megköszönném ha elküldenéd.
köszi izi(Móni)
További ajánlott fórumok:
- Ki mire használja fel a konyhai maradékokat?
- Mire használható fel a rengeteg megmaradt csokitojás?
- Mit készitsek a megmaradt sonkából? Mire használhatom fel?
- Ti mire használjátok / használtátok a megmaradt babaolajt?
- Mire lehet felhasználni a grízes tészta után megmaradt fölösleges grízt?
- Nagyon sok alma megmaradt, mire használjam fel?