Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Na ez az, erről beszélek. Nincs határidő, illetve de, mindent időben, különben ehetek gyertyafénynél érted? A sok macerás hivatalos ügyre kéne egy hét, de akkor reggeltől estig. Ultra gáz ami itt megy. :S
Akkor nem fogsz mostanába unatkozni.
85-ös vagy tehát 27 vagy:)
Simán lehetnél asszony:)
Én 22 évesen voltam az,tehát a pasi nem tett semmi rosszat:)Sőt a Te korodban már 2 gyerkőcöm is volt:)
Ezen nincs határidő,eddig nem volt rá szükség,de a vállalkozói az azért más,azzal nem linkelnék.Azt muszáj a jó számra kérni.És ugye akkor már a bankok,dokik,suli,miitomén még mi,munkahely,mindenhol át kell íratni,halleluja!
Aha, valószínűleg nem nézte, hogy 85 ös vagyok. :)
Igyekezned kell, ezek már semmivel nem szórakoznak. Én rettegek a határidőktől, görcsben van a gyomrom az ilyen szaroktól. :)
Jaj hát csak udvarias,jól nevelt volt:)
Erről jut eszembe nekünk meg átszámozták az utcát,el kéne menni kijavíttatni a lakcímkártyát,de lustik vagyunk hozzá.Addig viszont nem jelzem sehol,mert már szeptben pampogtak volna a bankban mikor felvettem a kamatot.
De ha tényleg vállalkozó leszek akkor muszáj lesz előtte ezt korrigálni,de én de úgy utálom ilyen hivatalokba menni!:)
a bankban is szórakoztak velem. új az igazolványom, be kellett volna diktálnom az új számát, ezért nem adtak ki pénzt, vagy 20 percig. a siratófalnál meg voltak vagy 500-an. és a pasas is leasszonyomozott bahh...megadta a kegyelemdöfést a mai napra.
bezony, ezek nem szórakoznak!! azt mondja a nő, már nincs 3 hónap türelmi idő, ha nem fizeted be, kikötik a píbe. na ezt a franc akarja. :S
Eddig jó volt nekem is, de most nem jó. 22 e ft volt az átalány,amit valljunk be, nem hinném, hogy egyedül 1 hónap alatt "elfogyasztottam" most 13e-t adtam fel, ez az októberi, mert MÁR NEM VÁRNAK VELE!!!! Bakker! :S
Igen és tudod az ő nevén vannak a számlák.Mindegy ebben is van jó,nem ugrik meg a fizetnivaló télen.
Jó hát,de nálunk Apu imádja az átalányt:)
:D
nem hát, jégverem ez a ku lakás. :S
na egyébként jó ez a beolvasós rendszer. 17e ft tal kevesebb a rezsim, és nem mindegy. ezt voltam ma intézni.
gondoltam.
már tüsszögök...:S
jaj,bocsi:)Úgy akartam hogy meg ne fázz:)
most fűtsek is be, meg fázzak is? ;)
Fűts is be fázz.Mi még nem gyújtottunk be.Lesznek megint 20 fokok is.
mindegy...úgyis megyek mindjárt takarítani, na meg be is fűtök! elég volt a fagyoskodásból!
wáúú, a vízforraló, a konyhacsempe, minden kávés lett. :S
lefőztem 4 adag kávét úgy, hogy nem tettem alá a kiöntőt. :(
20 km-es sor a postán, a bankban, a boltokban, az egész városban dugó...a 8 perces távot, 2,5 óra alatt tettem meg. király. :S
Ha külföldre mész, legyen nálad, legalább két-három bankártya, legalább egy biztosan működni fog :S
Kíváncsi vagyok mit akarhat!
ha ő..., akkor neki miért?
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?