Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Szilveszterrel hogy allsz? :D Szoktal olyankor elmenni valahova,vagy bulit csapni ?
Nem csak a karácsonyra értem, és nem rád, hanem általánosságban, de jelenleg a munkahelyi emberekre értettem.
Azert mert valaki nem szereti a karacsonyi huhot,meg nem egy eletunt ember.:)
Próbáltam arra célozni, hogy legyél már lelkesebb. Már most, ilyen fiatalon unod az egészet (a karácsonyt és ami ezzel jár) később mi lesz? A karácsony tökéletes (lehetne) arra, hogy egy kicsit megálljunk, lazuljunk, többet beszélgessünk, jól érezzük magunkat. Ehelyett megy a sápítozás, gyomorgörcs mindenkinél. Lehangoló. A munkahelyen is mindenki olyan negatív, életunt, savanyú, hogy már nekem fáj. :S
Ha mar itt tartunk hidd el,hogy most szivesebben dolgoznek .
Ha dolgoznál, nem várnád! Örülnél minden percnek, amit otthon tölthetsz semmittevéssel. :)
Nekem kell egy ilyen:
[link]
:)
En nem foglalkoznek annyira vele,en azt is alig varom mindig,hogy vege legyen.
Gyerek nélkül sem áll meg az élet! Meg a dekoráció sem. :))
máskor meg zsákot kell húzni a fejére.
Csak miatta csinalom,diszitem a lakast stb..amugy szerintem nem is keszulnek,csak a muternal lebzselnek...aztan lopnam a napot karacsonykor,meg tomnem a bendom.:D
meg mindenkit szeretek.majdnem.
Nekem ezeket meg fel kell dolgozzam.(nagyon nevetek.):DD
Igen.Nem is! :) Nem tudom hogyan fogok aludni,hogy ezt irtam..bakker,szerinted a pokolba jutok?.:)
Hogy milyen színű lesz az első gyerek haja babaként, majd kisgyermekként, kamaszként és majd felnőttként. Nálunk 25% a szőkére az esély, kamaszként. Én nem szeretném, ha szőke lenne a fiú kamaszként. ;)
Ha iszok, mindent szépnek látok. :)))
Hát én is csak úgy leírtam a " mit gondolok most"-ok közé, hogy de jó, ilyen is van. Nem gondoltam, hogy akkora szelet csap, hogy eljutunk a minden nyavalyát gyógyító rák gyógyszerhez vagy hogy ettől rosszindulatú vagyok, hogy nekem tetszett, amit tett, de ennyi:)))
Jóvanna, értem én, de tudod, a csokikra is ráírják, hogy ha kicsapódik az a fehér bizbasz, az nem jelent minőségi romlást, csak esztétikait.
Rendicsek! Azért kivágni nem vágtam volna ki, ha mégsem rázom meg! :P Max kikanalozom. :D
Egészségedre:)
Amúgy le fog ülepedni, ha állni hagyod, de fel kell rázni oszt' jó'van:)
Köszike! Ez nagyon jól hangzik! Kipróbálom! :)
A Nutellát gőz fölött vagy mikróban kell annyira megolvasztani, hogy simán bele lehessen a többi hozzávalót keverni, aztán nyilván bele kell őket keverni, majd be a hűtőbe. Néhány nap alatt összeérik, de meg lehet frissen is kóstolni;)
Kering egy csomó a neten, én ezt csináltam meg tavaly és népszerű volt:
30 dkg Nutella
4 dl kávétejszín (pl. Maresi)
1,5 dl vodka (pl. Kalinka)
1 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék
Szerintem idén fél liter lesz a tejszín benne, és a vodka is egy csöppet több, mert a hűtőben szinte kanalazhatóan sűrűvé vált:D
hű azannya! Ide a receptet!
Helyes.:D
Én majd később. Kb amikor megcsinálom a nutellás likőrt.:D
Igazad van. Erre innom kell! :))
Most nem olvasok vissza, nem emlékszem a mértékre, de az biztos, hogy azt nem írta, hogy nem adna.
Egyébként ez a dolog annyira elméleti:)
Fingom sincs, mit csinálnák, ha annyira gazdag lennék. Lehet, hogy adnék, lehet, hogy 99 %-ot, az is lehet, hogy belehülyülnék és ráülnék.
Minek egyáltalán ilyenen agyalni...? :))
Éljünk boldogan, oszt' jó'van.
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?