Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
EHa megertenetek,hogy en is "adnek",nem lenne rossz .:D
Mind a 99 szazalekot? :) Ez nem irigyseg.
Szerintem meg pont,hogy nem. Ez a nagyobb uzlet,bevallottak a kutatok,gyogyszergyarak,mindenki. Rengeteg fele gyogyszert arulnak erre a betegsegre,ami szinten tartja,meg a tapok,kemoterapias dolgok,stb...a gyarak versenyeznek ,egymasra licitalnak,menj a patikaba,majd meglatod.
De ha 1-et,ami meggyogyit piacra dobnak,abban nincs ennyi penz.
Most irnam,hogy a rak es AIDS kutatasra koltenem a nagyobb reszt,mert meg mindig ebbe halnak bele a legtobben,de mint tudjuk arra is regota megvan a gyogyszer,csak nem akkora uzlet...szoval nem is tudom mibe tennek ennyi penzt,marmint milyen jotekony celra forditanam?!
Meg a gyerekek akik eszembe jutnak,intezetek,ilyesmik,de mi a garancia,hogy azt tenyleg arra is koltik majd,na mindegy.Masnak nem adnek,nekem sem ad senki.:) Lehet hurrogni,hogy de k.csog felfogas.:)
Nem irtam olyat,hogy nem adakoznek.:) De en nem adnam oda a megszerzett 99%-omat,inkabb a csaladomra hagynam. Meg annak a csaladjara,meg annak a csaladjara,meg annak a csaladjara.:D
Lenne par otletem.
A lanya halas lesz,hogy elosztopgatja a vagyont. Bar Bill Gates is azt nyilatkozta regen,hogy mielott meghal a vagyonat elajandekozza jotekony celra.Szerintem ez egyfajta onvedelem.Igy ha meghal sem kap az utod semmit.Magyarul igy vedi sajat magat,sok olyat hallottunk,hogy a penzert...
Sok penz nem csak sok jot vonz magaval.
Csak ennyi? Kivárom!
Le kell rántani gyantával!
Ennyiből adakoznék.
De most a fizetést várom, így nem sok adakozó kedvem van.
Köszönöm, máshol én is tépem-vágom, és másfajtát nem is szernék a szemeim főlé (pedig milyen csinos lennék hónalj-kutyával vagy szeméremszőrzettel az arcomon...)
Szóval köszönöm a felajánlást, de nem élnék vele ;)
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?