Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Törlesztett, igen, mert évekig úgy állították be, hogy egy pénzéhes valaki. Ezt teljesen megcáfolta ezzel a húzással, vagyis törlesztett. De nem egy elvárást törlesztett, hanem a bunkóknak nem lesz miről beszélni.
Az átlagember és a filantróp között az a különbség, hogy pl Namilesz is azt mondta, hogy nem adna, még ha sok lenne, akkor sem. Zuckerbergnek is marad elég, de sokan a kevésből is adnának.
2,5 méteres műfenyő, én már vasárnap felállítottam és rápakoltam az égősort, majd minden vasárnap kerül rá valami új, egyszer a gömbök, aztán a csengők, majd a gyöngysor stb stb :) Ez egy 4 napos fa :S alig várom, hogy Hédi nagyobb legyen és beérje egy adventi koszorúval az asztal közepén...
Én kimondottan rühellem jesszus fát!
Nalunk mu. Mikor Dzsesszi szuletett akkor vettem,ezert mar aktualis lenne lecserelni.De mindig mondom,hogy jovanazugy'.
Talaltam egy 1,80-as feheret,szemezek vele.:)
Eddig en is igy voltam,de most megtetszettek az ilyenek.Proba cseresznye.:D
Az ezustot szerintem cukrokkal oldom meg,rohadt dragak a diszek iden.Lehet tavaly is az volt,nem tudom,nem is figyeltem,mert amik nekem vannak mar tobb evesek.
Vegyes-felvágott:))
Gyerekem csokis Milka szaloncukrot szeretne, na az pont barna, meg kinéztünk egy gesztenyekrémest is, az meg fehér-piros csomagolású. A díszek zömmel arany és piros színűek. Szóval vegyes. Gyerekkoromban is olyan volt, szóval én szeretem, ha vidám.:)
En is csak tavaly,azt hittem konnyebb lesz,de nem nekem valo,es tenyleg szebb szernaval.:)
Kinel milyen lesz a fa?
Nalam ezust-lila ,kiveve,ha veszunk feher fat,mert akkor csak lila. Eddig mindig szines volt,de azt nem mindig talalom el,gondoltam ujitok.
Lehet, hogy fájni fog.
Bár az is elmúlik.....
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?