Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Akkor igazoltan hiányzik! :D
Meg nekem is már. Bevallom! :)
Én meg már csak ilyen genyó vagyok, bár soha nem rosszból, mert akkor nem ezt írtam volna. Viszont most éreztem a gúnyt, ezt meg nem szeretem. Nem kelek és nem keltem soha egy nővel sem versenyre, hogy melyikünket dugnak meg hamarabb. Kinőttem belőle. Bocs, hogy ezt ide...na mindegy, ezt most jól esett ide írni. :)
Én a váltásnak is szoktam mondani, hogy "de nem lennék most a helyében"-elröhögünk rajt. :D
Én is ma vettem fel a fizumat, és én is nagyon örültem neki. Francba! Megérdemeljük! :)
Oké:))
Én utálok dolgozni, amikor más pihen:D Na jó, nem mindig, ha mondjuk minden kedvenc kollégám benn van, akkor egy-egy péntek v szombat este nem tragédia.
Mondjuk szerintem azért vagyok most ilyen szenzitív, mert nekem az október nagyon durva volt, mondjuk lassan-lassan kipihenem. De igazából csak a karácsonyi időszakban fogom. Bár tegnap jól esett a fizetés az októberi túlórákkal:)
Egy kicsit:DDD
Tegnap volt a céges karácsonyi buli, és kicsit több whiskyt sikerült innom.
A kávé is ment a mosogatóba, na meg még a brassói sem ízlett igazán...
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?