Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Minek számít ez? fórum

Minek számít ez? (beszélgetős fórum)


20. DiaZoé (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 11:55
Hagyd ott. Jobban jársz. Miért ragadsz ilyen férfi mellett, hülyének néz teged... Jobb élni kételyek között? Hagyd ott. Tapasztalatból írom, hogy lépj tovább!
19. semleges (válaszként erre: 18. - Amaunet)
jan. 17. 11:52
Én speciel abban a pillanatban ábrándulnék ki a pasiból, bármennyire szerelmes lennék vagy aranyból lenne a f@rka. Nincs az a férfi akiért akár a trágár beszédet vagy a testi, lelki bántalmazást megengedném vagy elviselném egy percig is. De igazad van, nem vagyunk egyformák. Akinek ez kell tegye. Sokan kérik maguknak a vesszőt.
18. Amaunet (válaszként erre: 15. - Semleges)
jan. 17. 11:46

Mert ők viszont szerelmesek vagy nem akarnak egyedül maradni. Kapcsolatfüggőek, önértékelési problémáik vannak. Vagy egyszerűen soha nem éltek másoktól függetlenül és félnek ezt meglépni.

Sajnos, sokszor ezeket maguknak sem vallják be. Nem látják mennyire megalázkodnak, mert úgy gondolják, hogy ez így helyes, ha valaki szerelmes.

17. semleges (válaszként erre: 16. - Syria)
jan. 17. 11:44
Ne is mond és ezen mindig felkúrom az agyam:)
16. syria (válaszként erre: 15. - Semleges)
jan. 17. 11:40
Szívemből szóltál. :)
15. semleges (válaszként erre: 13. - Globus)
jan. 17. 11:36

:D

Én azt nem értem, hogy meglett nők, hogy nem tudják értelmezni a jeleket. Az egyikkel úgy beszélnek mint a kutyával sem vagy mint a ronggyal a másik meg exezik. Adnék olyan exet neki, hogy a fal adná a másikat:)

Hogy tudnak egyes nők ennyire lemenni lábtörlőbe és akkor még fél, hogy elveszíti. Hát húzzon a fészkes fenébe az ilyen "férfi", nekem biztos nem kellene egy ilyen jellem és gerinc nélküli.

14. semleges (válaszként erre: 3. - *Szöszke*)
jan. 17. 11:31
Vagy még kabátot sem:)
13. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 11:25

Csak én nem értem a sztorit?


"valójában nem panaszkodott az ismerősnek hogy hiányzom hanem elmesélte neki hogy az exével beszélgetett.Az ismerős megdorgálta a párom azt írta neki hogy az a nő a múlt és engem szeret...."


Téged nevezett exének a valódi exnél?

Jobb lenne, ha fantázianeveket adnál nekik, mert ez az ex exe érthetetlen :D

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Amaunet)
jan. 17. 11:12
De igen látom.
11. Amaunet (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 11:08

Ok. kissé több időt töltöttök együtt, mint azt az első bejegyzésedből feltételeztem.

De ez nem jelenti azt, hogy ő bármiféle elköteleződést vállalna veled kapcsolatban. Most te vagy a csaja.

Azt, hogy szeret mondhatja naponta, óránként többször, ha nem tisztel annyira, hogy ő is lezárja a korábbi kapcsolatát. Ráadásul titokban, a hátad mögött tartja fent ezt a kapcsolatot.


Kitart melletted a válásod alatt? Tud mást tenni? Te vagy a nője. Addig míg annak tart melletted lesz. De ne mondd már, hogy ebben az eljárásban bármiben tevőlegesen tud tenni bármit. Az eljárásban neked kell eljárnod ő csak szóban támogathat - nem kerül semmibe.


Azt látom a szavaidból, hogy ott lebeg a szemed előtt a rózsaszín felhő. Nem látod tárgyilagosan a helyzeted.

10. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 10:08
De ezt ne úgy vedd, mintha valami kötelező jellegű szívességet tenne neked valaki azzal, hogy elfogad úgy, ahogy vagy, a körülményekkel együtt.... Kb. ez a normális, vagy ha valakinek nem fér bele akkor nem tart senki pisztolyt a fejéhez, hogy úgy legyen együtt a másik emberrel. Attól hogy ez van, még lehetnek igényeid, meg érzéseid stb.
9. Ghost👻 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 10:07

Tehát nem vagy már tini.

Hazamész, leülteted majd közlöd mit is szeretnél. Aztán ha ő nem ezt akkor kabát.

Ennyire egyszerű!

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Amaunet)
jan. 17. 10:02
Jelenleg folyik a válásom,kitart mellettem pedig nem vagyok könnyű eset....
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Amaunet)
jan. 17. 10:01
Együtt vagyunk:szinte együtt élünk,a nap nagy részét együtt töltjük vagy én alszom nála vagy ő nálam.....
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 09:57

Mi az, hogy "együtt vagytok"? Nem laktok együtt, te jársz oda hozzá szexelni. Egy kényelmes megoldás vagy.

Ilyen formán mi lehet az a nagyon sok minden amin keresztül mentetek?


Szerintem te csak azt hiszed, azt reméled, hogy kapcsolatban élsz, hogy szeret ez a pasi. Az, hogy az exével trécsel nem ezt mutatja, bármit is mond. Ő még nem szakadt le az exéről.


Mi az, hogy nem mered elmondani az érzéseid?

jan. 17. 09:52
Ha egyszer ilyet csinàl a hátad mögött, máskor is fog. Ha vele maradsz, mindig ezen fogsz agyalni, hogy elég vagy-e neki, nem ép az exén ábrándozik-e. Tapasztalatból mondom, hogy ennek úgyis szakítás lesz a vége. Ha nem most, tíz év múlva. Akkor meg verheted a fejed a falba, hogy a legszebb éveidet egy olyan fickóra pazaroltad, aki nem értékel téged.
jan. 17. 09:46
Ezt a pároddal kell megbeszélned, nem velünk. Nem tilthatod meg neki, hogy kivel beszéljen, de jogod van kifejezni az érzéseidet, hogy zavar ha más nőkkel írkál. Meg alapból nem túl jó ötlet a másik telefonjába nézegetni. Általában ezt olyankor csináljuk, amikor sejtjük hogy valami nem kerek, és próbálunk bizonyosságot szerezni róla. Szóval igen, le kell ülni egy nagy beszélgetésre és tisztázni mindent, mert ez így elég szar lesz hosszú távon. Inkább még most derüljön ki hogy nem működik, mint 3-4-5 elvesztegetett év után.
3. *Szöszke* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 09:42

Ennek semmi értelme.Kabátot rá és kidobni..

Nézd reálisan,nem hogy nem szeret,mert aki szeret az ugye ilyet nem tesz,de tekintettel sincs rád.

Minek vesztegeted az időd ilyen emberre?

Szereted bla bla bla...sokszor jobban jár az ember ha csakis az eszére hallgat.

jan. 17. 08:53
Rosszul esik hogy kontaktban vannak!Egy órája váltunk el kicsit betegeskedem hívott,hogy hazaértem-e?Hogy vagyok?Azt mondta bújjak ágyba és pihenjek.....
jan. 17. 08:40

Szép jó reggelt mindenkinek!Lassan egy éve vagyunk együtt a párommal!Nagyon sok mindenen mentünk keresztül!Szeret!DE a múlt vissza vissza kacsingat!!!Októberben Németországban voltam hazapakolni a maradék dolgaimat egy ismerős szerint nagyon nagyon hiányoztam a páromnak...Egy hete kapott egy nőtöl üzenetet nem mutatta meg azt mondta felkavarna engem...mindvégig azt állította én vagyok a szerelme stb stb

Az éjszaka belenéztem a telefonjába háát valójában nem panaszkodott az ismerősnek hogy hiányzom hanem elmesélte neki hogy az exével beszélgetett.Az ismerős megdorgálta a párom azt írta neki hogy az a nő a múlt és engem szeret....Szilveszterkor nem voltam jól de végül azért összejött egy kis sex a párommal....Mit látok utánna írogatott az exével...semmi extra de akkor is .....inkább attól félek hogy elveszítem....nem merem mondani neki tudom hogy mérges lenne...

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook