"Mindennapjaink témái" 2018. (beszélgetés)
Mindenkinek szép napot kívánok!
Miután a fiam felébredt reggel, én visszaaludtam. Hát valami mozgalmas, és nagyon zagyva álmom volt, de csak felébredtem belőle. ☺ Átnéztem a munkámat még egyszer és az előbb elküldtem, ma 15 órára kérték.
na hja,meg ez is az is,
olyan szép dolgok vannak,
csak azért onnan hazahozni,nem egyszerű,
Hajjaj, bizony.
Most éppen vasalóállványokat nézegetem. Az még nem is drága náluk. Átszellőzik a huzata...
A húgomtól kapott pár darabon látom, valódi fából készülnek a dolgok, és könnyűek is. Összerakni sem vészes.
Kellene még kicsi fali szekrény... akár több is.
én is elfáradok,de élvezem,
megebédelünk,aztán kóválygunk,mindenre rácsodálkozunk,fájditjuk a szivünket,
ez is ,az is ,jó lenne,
Azért bosszantott, mert végre eljutottam oda, de nem rajtam álló okból sietni kellett. Ezért kellemetlen volt, hogy célzottan a kinézett dolgokért kellett talpalni, majd vissza.
Nyilván egy jó kis program is lehetett volna, de hát nem így sikerült.
Azt a térképet pedig kinyomtatom, ha legközelebb megyek. Fel vannak rajta tüntetve a helyek, ahol le lehet vágni a kerülős kanyarokat.:D Annyira én nem szeretek gyalogolni. Még nem derült ki, miért, de nem bírok.
Azt a mindenit. Pár éve is volt hasonló.
De most csak így később hallottam róla.
Tényleg mozgalmas volt!
Én egy strapás Ikea-látogatás után néztem meg a neten, létezik Ikea-térkép. Ha legközelebb megyek, kinyomtatom. Még egyszer nem kanyargok ott összevissza.
Nem hallottam erről a szaharairól! Mikor volt?
Sziasztok, itt vagyok már végre!
Péntek-szombaton dolgoztam, majd munka után meglátogattuk hugomékat Bp-en, tegnap délután jöttünk haza. Mögöttünk a rossz idő, náluk hamarabb, már délután, nalunk csak estére ért ide. Szombaton futóverseny lesz, arra készülök, szóval tegnap az utazás után még elmentem futni egyet.
A gyerekek nagyon élvezték a "nagyfalut" tesóm és a férje elvitte őket moziba, után csavargás. Mi meg addig férjemmel IKEA, mert gyerekekkel az nem a legjobb, úh jöttünk mentünk, tesómék meg szitterkedtek picit.
Örültem az esőnek, mert itt a szaharai homo óta nem volt csapadék, ráadásul a tetőablakomról is szépen lemosta a port. Virágokat lassan kiteszem az erkélyre, ürüljön a lakás!
Itt távolról dörög, de már az is távolodik.
Kis szél is feltámadt, de süt a nap rendületlenül.