Minden férfi hazudik? (beszélgetés)
Nekem nem jonne be a fullentgetes es tarsai mar igy az elejen. Nem "parasztvakitassal" kell jobb szinben feltunni.
Így hirtelen nem tudom. Talán azt, hogy sokat szoktam gitározni:D Közbe be van már fél éve dobva a pincébe, mert festésre vár:D
Igen, még a Dalai Láma is!:)
most ezt ,hogy érted?hát bocsássál már meg..az ember vagy szerelmes vagy nem..ez a két variáció van..ha meg még nem lángolsz ,akkor meg tényleg hagyd a búsba..
amúgy kért ember nem azért jön össze mert vibrál valami a levegőben?vagy mit érzel egyáltalán iránta?és Ő?
jah-jah.. azt nem szabad hagyni ,mert örökké bánni fogod ha az elején meg akarsz felelni és szemethunysz kis apróságok felett... eg kedves barátnőm is ennek issza a levét.. vagy add önmagad mindíg vagy szívni fogsz...
velem az a baj hogfy minden szart megjegyzek , de tudat alatt , és csak akkor emlékszem rá mikor öszeáll , a kép vagy kapcsolódik valamihez . még járásunk előtti sima csetek beszélgetéseit is szó szerint tudom idézni ha az épp uti valamelyik újabb "őszinteségét"
ezek szerint mégsem hazudik jól. aki jól hazudik, annak jó a memóriája és roppant következetes is.
Mindenféle beleolvasás nélkül mondom... : a férfiak annyit hazudnak ,amennyit a nők kérdezősködnek s nem hazugság ha azt mondja kiviszi a szemetet s mégsem... nincs jelentősége! a lényeg a szeretet és a bizalom ,ha valai nyomoz a párja után az az ő saját szegénységi bizonyítványa. Egyszerű ha nem bízol abban ,akivel együtt vagy kuka..
kis hülyeségekben meg egyáltalán minek hazudozni?
én nem tudom..de én az egyenesség híve vagyok..de jöttem már be én is a csőbe.(
az ember valahogy mindig magából indul ki...de nem szabad.
Az időre ne fogd, mármint hogy csak 4 hetes a kapcsolat. Elszalad vele a paci, aztán csak kapkodhatod a fejed.
Főleg igen :-),de ez néha mindkét fél érdekét szolgálja.
igen,. Sőt, minden nő is:)
na igen csak hát még nem igazán vagyunk szerelmesek , mág nem érkeztunk az lenni , és , hát tudom most cska őt védeném , azthoiszem a hétvégén megbeszélem ezt vele
az zavar fpőleg hogy ha tényleg jelentéktelen dolgokon kaőpom rajta , akkor meg nagy dolgokat ami után igy 4 hét után még ciki "nyomozni" azokkal mi lehet a helyzet , . mindig mindenre meg van a tökéletes magyarázata . ami ujabb hazugséág és belefáradok a gyanusitgatásba . még végul is azzal nyugtatom magam hogy még fiatal a kapcsoiolat és nem akarja hogy féltélkeny legyek , aggodjak , vagy csak jobb színben akar feltűnni
Azon az egy, kezdeti eseten (témán) kívül nem.
És te?
hagyd a csodába,ne foglalkozzál olyannal,aki már most hazudgál,még ha kicsi dolgok is azok,de hazugságok.egy kapcsolat alapja az őszinteség és a bizalom.
akarsz Te egy olyan embert akinek egyetlen szavát se hiheted el?meg mindig azon gondolkozzál,hogy mikor mond igazat vagy mikor nem?!
kihez legyen az ember teljesen őszinte ,nyílt ,egyenes ha nem a szerelméhez?
Az erre adott válasz csak attól függ milyenek a tapasztalatok. Szerintem nem, de ezt biztosan sokan cáfolják majd :))
Ha már most az elején hazudik ez már régen rossz...
hát bta lényegtelen dolgokon , kapom rajta , de violt már hogy pl féltékenységemet akarta hazugséfgggal eltussolni , meg ilyenk
Mióta járunk, vagy előtte? ;)
Te hazudtál már nekem valamit?:P
Pontosan. :)
Leginkább a saját érdekükben.
Bizony bizony, kell hozzá jó memória, mert van mikor elfelejti az ember mit hazudott, és akkor lebukhat :D
Igen, én legalábbis sokat szoktam hazudni :P
További ajánlott fórumok: