Minden férfi hazudik? (beszélgetés)
Te biztos egy aranyos lány vagy, meg értelmes is, de én nem szeretnék veled beszélgetni! SOHA!
Örökké az lenne az érzésem, hogy a Főállamügyésszel beszélgetek és minden szavamra vigyáznom kell.
Én egy átlagon felül őszinte ember vagyok, mert már megengedhetem magamnak, hogy kendőzetlenül mesélhessek magamról.
DE: Ennek ellenére van történet, amit hangulati hatásra,... esetleg az azóta történt események befolyása miatt már másként mesélek el.
Még az is lehet, hogy rosszul emlékszem, vagy elfelejtek valamit.
Te felettem állnál mint egy revizor és keresnéd a fogásokat rajtam.
Nem szeretnélek megbántani, de örülj, hogy van még férfi aki szóba áll veled.
Akkor tudod miről beszélek. :(
Na de mindegy, már egyikünknél sem téma ez. :)
Azért én lefogytam miatta, de úgy sem voltam jó. Akkor meg nem tetszett a mosolyom. Hát megcsináltattam, de akkor meg hülye voltam agyilag. Na jó, akkor bebizonyítottam, hogy nem is vagyok hülye, visszaültem az iskolapadba, és lett egy szuper munkahelyem is, de az sem volt jó. Mire végeztem, beleszerettem másba. :DD
Minden férfi annyit hazudik, mint amennyit a nők, vagy kevesebbet.
Van kérdés?
Ha nem kérdezzük őket nem hazudnak!
Minél kevesebb kérdés teszünk fel, annál kevesebb hazugsággal találjuk szembe magunkat.
Dagi? Na menjen az ilyen a .....-ba
Mondjuk azt hozzátenném, hogyha megismer csinosan, pont jó súllyal, aztán nekiállnék hízni, akkor jogos lenne ha szóvá tenné. Csak azt is lehet finoman.
Hát nem. Nagyon nem. :)
Igen, azt én is, jó ha oda vissza működik.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg minden férfi Kelemen Annácskára vágyik?
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Miért hazudik a férfi?
- Adjatok tanácsot egy férfival kapcsolatban! Azt hiszem sokat hazudik...A történet a következő.....
- Honnan tudod meg ha a férfi hazudik?
- Miért hazudik a kolleganőm egy férfival kapcsolatban? Történet....