Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok
Szabolcsmegyében
Az Ápolási díj utalása
Mikorra várható?
Szia.Én egyszerre szoktam kapni mind a két gyermekemre.Pedig én is a lányomra késöbb adtam be mint a fiamra mert még iskolába járt Somogyvárra és azt hittem amíg iskolás nem igényelhetem.Hát rosszul tudtam.És amikor a lányomra is beadtam akkor a fiamra is elő írták a felül vizsgálatot pedig még jó fél év volt hátra a lejártáig.Így talán jóbb is mer így azóta egyszerre adom be a kérelmet és a határozatot is egyszerre szoktam megkapni.Méghozzá egy papíron hogy két gyermek útán ennyit kapok.Ha te is egyszerre adtad be akkor neked is igy kellett volna kapnod mert két gyermek útán járó összeg nem duplája hanem a másfélszerese.Így össze kell vonni.Gondolom hogy azért írták elő a fiamnak is a lejárta idő elött a felül vizsgálatot mert akkor már nem egy gyermekre igényeltem hanem kettöre.
Tavaly év eleje óta nem utaltak soha másodikán, Kom-Esztergom megyében. Az ügyintéző nekem 28.-át mondott. Azt mondta ha mondania kell valamit,akkor a hónap utolsó munkanapja, ez a jól bevált recept a gazdasági osztályon hónapok óta.
Szia. Hónapok óta előbb utalják, ez a lerázós duma akart lenni részükről,mert bele halnának,ha normálisan válaszolnának. ... :)
Az attól függ hogy kerületet, várost váltasz-e?
Ha másik önkorm. tartozol majd, akkor a réginél jelezni kell hogy elköltözöl, ők lezárják a papírokat és átküldik az új lakcím illetékeshez. Oda meg nektek kell bemenni és jelezni hogy odaköltöztetek, a többit ott elmondják.
Sziasztok Gyod kapok a kisfiam után és lakcímet szeretnék vàltoztatni tudnátok esetleg segíteni abban hogy hova milyen szervhez kell levelet írnom ?
Tolna megyéről senki nem tud semmit,mármint a gyod utalásról?
Sziasztok!
Aki kettő gyermekre kap GYOD-ot, az egyszerre kapta meg a határozatot? Az egyik gyermekemre már járt a GYOD, felülvizsgálat volt. Ő rá megjött a határozat, de a másik gyermekemre még nem.
Sziasztok! Komárom Esztergom megyèről tud valaki pontos infót? Felhívtam őket de a "kedves" hölgy azt mondta soha nem utalnak előbb a kiírt dátumnál :)
Szia ez a pest megyei utalási rend
2023.01.26
2023.02.27.
2023.03.30.
2023.04.27.
2023.05.30.
2023.06.29.
2023.07.27.
2023.08.30.
2023.09.28.
2023.10.30.
2023.11.29.
2023.12.21
Odamész az automatához és kiveszed, pénzforgalmat az összeolvadás nem befolyásolja. Biztos lesz 1-2 óra leállás, az átállás miatt,de ezt előre jelzik.
Sziasztok !
Megszeretném kérdezni hogy Fejér megyében mikor utalják a Gyod-ot ?
Szia. Én úgy tudom hogy 04.27. Utalják a gyodot.
Engem zavar az összeolvadó 3 bank nem tudom hogy férünk majd a pénzünkhöz
Szia. 2023.04.27 én utalnak elvileg.🤗
Sziasztok! Baranya megyéről tud valaki valamit, hogy mikor utal? 🙂
Köszönöm.Elöbb nem vàrom én se csak gondoltam megkéredezem.
Szia! 28.-át írják,mondják erősen. Valószínűleg így is lesz.
Sziasztok. Pest megyei utalásrol valakinek van infója?
100%. És délután már le is vehető 2.án
Még nincs fent a kormányhivatal honlapján!
Jó estét tudom hogy korai még,de Tolna megyében tudja valaki mikor utalják a gyodot?
Sziasztok Szabolcs megyében mikor lesz gyod postán ?
Nekem 28.-át mondott a hölgy a telefonban.
Köszönöm szépen ,reméljük rá teszik akkor
További ajánlott fórumok: