Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Komárom esztergom megye terveik szerint május 2.-án utal
szerintem 28. péntek, abból ki indulva hogy hónap utolsó munkanapján van jó ideje már utalva :)
Csongrad megye? Valaki ha leirna . Köszönöm szépen
Szerintem is itt nem kapkodják el
Köszönöm szépen a választ. Tovább szép napot kívánok
Gyõr foggadjunk megint csak 2án utal.
Békés megyébe mikor lesz !
Próbálom hívni őket ha felveszik
Szia.Akkor biztos a lejárta időn túl adtad be.Erre mindig figyelni kell.Nem szabad hagyni hogy lejárjon mert csak igy folyamatos.Egyébként gyorsan el szokták intézni de nem egy héten belül.A járás hivatal és a kincstár is a nyugdíj intézettel ellentétben csak két hónapot fizet visszamenőleg.
Szia.A nyugdíj intézetnél van hóközi kifizetés.És ha már megkaptátok a határozatot akkor nemsokára a pénz is érkezik a határozatban szereplő dátumtol visszamenőleg.
Somogy 2023 április 25 én /kedden/utalja a GYOD ot és még aznap délután számláról levehető.
Sziasztok.A gyerek ma kapta meg a határozat hogy 2023.03.01-től kapja meg a Rokant nyugdíjat. Van hó kőzi utalás vagy következő hónapokban kapja meg egyben ? Köszönöm szépen a segítséget. További szép estét kívánok mindenkinek 🙂
Ápolók Országos Csoportja/Facebook
Komárom esztergom megyéről tud valaki valamit,hogy mikor utalják a gyod-ot számlára?
Szia!Ma kérdeztem 27-én lesz
Sziasztok! Valaki tud valamit Szabolcs megyéről mikor lesz gyod?
Illetve lenne egy kérdésem!
Múlt héten igényeltem újra meg az emelt családi pótlékot illetve GYES-t a tartós beteg lányomra mert lejárt!
Már 2 hónapja nem kaptam utána ellátást! Kérdésem az lenne hogy mennyi idő míg el bírálják illetve mennyi idő amíg ki utaljak a vissza menoleg 2 havi pénzt? Köszönöm ha segítesz ❤️
Sziasztok vas megye gyod utalás rol tud valaki valamit
Ez megint az ősrégi levél, amit küldenek automatice, elavult. nem valós.
Ha 2.-án utalnak az a folyószámlán aznap jóváíródik.
Sziasztok. Somogy megye,mikor utal tudja valaki?
Üdvözlöm!
A gyermekek otthongondozási díjának utalási időpontja 2023. május 02., így a folyószámlás kifizetés várhatóan május 3., a postai kifizetés május 4-5. napjáig megtörténik.
Dr. Tóth Dóra
szociális szakügyintéző
Fejér Vármegyei Kormányhivatal
Dunaújvárosi Járási Hivatal
Hatósági Osztály
2400 Dunaújváros, Szórád M. út 39.
Telefon: 25/795-705
Sziasztok!Budapest tuti,2-àn utal?
Mennyire igazad van..Én duplán vagyok benne.Férjem gerincvelő daganatból gyógyult 4 végtagi bénulása maradt vissza 47 éves.Sokszor csak Krisztiből vagyok képes erőt meríteni...Gyakran gondolok arra hogy 35 évesen ez így nem teljes élet nekem se.Aztán ránézek a lányra és tudom muszály kűzdeni.Ő is ezt teszi mindennap.És mennyi sorstársam lehet...
Sajnálom,de ne értsd félre nem lenézően! Viszont ez így igaz ahogy írod!Nagyon ügyes! Ha rossz a kedvem jön vagy jönnek,ölelés,puszi és jó kedv van! Ezt csak az tudja aki benne van!
Az én kislányom nem beszél és nem jár.De olyan erősen ragaszkodik mint egy egészséges gyerek sem.Bujik,ölel és megtanult simogatni.Hihetetlen erőt add Kriszti sokszor.
28án lesz hülyeséget nem mondanak azt mondta hölgy több hónapja már hó végén utalnak!
Én is igy tudtam meg most dunaujváros
Szia nekünk 28 dikát mondtak!De azt is mondta hölgy 25dikén telefonáljak be !Székesfehérvár
Sajnos igen emailban kérdeztem
További ajánlott fórumok: