Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Persze, mert az jövedelemként nézik, dolgozóknak :) abból adó tb járadék hozzájárulás stb..ez minket GYOD-on lévőket nem érint semmiben.
Semmi köze a garantáltnak a GYOD-hoz
Minimálbérrel egyenlő a GYOD, ami 266.800.- Ft lesz bruttó
ami 240.120.- netto..ennyi lesz a GYOD
Hivatalos: megvan a 2024-es minimálbér összege!
Portfolio
2023. november 16. 12:23
2023 decemberétől 15 százalékkal emelkedhet a minimálbér és 10 százalékkal a garantált bérminimum - jelentette be a Gazdaságfejlesztési Minisztérium.
A Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) mai ülésén megállapodás született a munkaadók és a munkavállalók között - derül ki a szaktárca közleményéből. A felek az alábbiakban megegyezésre jutottak:
A legkisebb keresetek korábban, már 2023 decemberében emelkedhetnek.
Decembertől a minimálbér 15 százalékkal, bruttó 266 800 forintra emelkedik
En személyesen is ismerem dorka 09 et
Es az egesz karosodasa 65%
35 % egeseges
Es nem kicsit huza labat
A karja egyántalan nem mukodik
Ez h csak a minimumot eri el .??
,
Bocsánat hogyha egy kicsit rosszul írtam Vagy nem jól fogalmaztam
Lényeg hogy el vagyok utasítva mivel nem vagyok fogyatékosnak minősítve de nem értem hogy miért mert ami a papírban szerepel hogy kit Lehet annak minősíteni az nekem mind megvan azt sem értem hogy ilyenkor miért nem hívnak bizottság elé vagy valami orvosi vizsgálatra hogy megállapítsák hogy továbbra is fent áll a betegség mert szinte nem javult semmit Az állapotom Inkább csak rosszabb sajnos
Sziasztok segítségeteket kérem
Hogy mit tudok tenni?
Nekem 2020 november 6 án meg lett állapítva a fogyatékossági támogatás kaptam is idáig rendszeresen Most lett volna november 30 án a felülvizsgálat küldték A papírod megcsináltam mindent vissza is küldtem ahogy azt kell
Ma kaptam a határozatot hogy megszüntették mivel minősül ök továbbra rá fogyatékossági támogatásra rehabilitációs főosztályon voltam vizsgálva 2028 május 14 ig érvényes a vélemény
Szerepel benne hogy 65 százalék egészségkárosodás stroke-om volt
És így a fél bal oldalam bal kéz bal láb teljesen odavan lábamat úgy ahogy tudom használni járási távolság kb 50 méter Néha még annyi se balkéz szinte mintha nem is lenne emelni se tudom és mégis elutasították a fogyatékossági támogatásra beadott kérvény emet és azon a papíron írva hogy nem minősül fogyatékosnak
De járásban és mozgásban kéz használatban mindenben korlátol A sztrók
.c2 kategoriábba vagyok minősítve
Hova forduljak mit csináljak a papírban az is bele van írva hogy kik minősülnek fogyatékosnak és én nekem ami a papírban van leírva az nekem mind Meg van sajnos És mégis elutasítottak
Sziasztok! Tudom még messze van de már közzé tették hogy Fejér megye 2023.11.30án fogja utalni a Gyod-ot
Bank ezt nem ellenőrizheti, és nem veheti figyelembe, semmi köze hozzá honnan jön a pénz, így nem is cimkézi, neked kell a bankban jelezned hoygh ezt a pénzt nem vehetik el, és akkor a bank kiadja neked, és nem inkasszózzák..
a gyerek nevén levő számla a legjobb, mivel gyámhivatal is benne van a buliban így onnan senki se tilthat, neked meg rajta kell lenni mint rendelkező, és kaphatsz kártyát a nevedre..
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?