Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Nálunk holnap(Kenézlő)Sárospataki járás
Mert a FOT visszamenőlegesen jár, most ugye az októberit küldték ki, Dec elején jön a novemberi, és novemberivel jár az emelés.
Miért decemberben? Miért nem most küldik a visszamenőleges emelést?
"A 2020. március 1-jét követően indult eljárások esetén az ügyfél jogorvoslati jogát közigazgatási per keretében gyakorolhatja. A keresetlevelet a vitatott közigazgatási cselekmény (járási hivatal által hozott határozat) közlésétől számított harminc napon belül kell a vitatott cselekményt megvalósító közigazgatási szervhez (járási hivatal ) benyújtani. (A közigazgatási perre vonatkozó szabályokat a közigazgatási perrendtartásról szóló 2017. évi I. törvény tartalmazza.)
A járási hivatalok által hozott döntések a jogorvoslat lehetőségéről és gyakorlásának módjáról részletes tájékoztatást tartalmaznak."
Sziasztok!
Valaki tud valamit az ápolásiról? Én még nem kaptam meg.
Szia a területileg illetékes hatósági osztályra ,kell beadni.
Miért kell fellebbezni?
Sziasztok . Fellebeznem kell a gyodommal kapcsolatban . Hova kell küldeni a fellebezést ? Sehol nem talàltam pontos infot
Sziasztok. Budapesten postan esetleg felvenni a gyodot ma nem lehetne? Köszönöm
Sziasztok. Borsod mikor kap postán? Köszi.
Budapest kedden 7-én hordja a postás a Gyod-ot,és a Fot-ot.
Nos, úgy néz ki dec elején jön, a FOT emelkedik
40.890-re
és jön hozzá 10 hónap visszamenőleges, az
12.290 Ft lesz
Sziasztok! Aki FOT-ot kap,tőlük kérdezem. Mikor kapjuk a kiegészítést? Illetve az mekkora összeg?
Még nincs biztos :) Az a lényeg, hogyha emelik a minimálbért, és fogják, abban biztos lehetsz. Annyival emelkedik a GYOD is.
Ez a legvalószínübb forgatókönyv szerint 15% lehet..tehát a nettó GYOD 240e körül várható
Sziasztok, mi most a biztos infó ránk nézve a Gyoddal kapcsolatban a minimálbér emelés miatt? Teljesen össze zavardotam mást olvasok nindenhol
Gyod és a családi mikor van postán? Budapest
Igazad lehet, tavaly is úgy érkezett..
Nem,majd december elején.Megneztem a tavalyi utalást,azért írtam.A 13.havi FOT jött februárban a nyugdíjjal.
Szerintem most 10.-én a nyugdíjjal jön a visszamenőleges része a FOT nak
Szia.Majd december elején kapjuk.Tavaly is akkor fizették ki a FOT-ot visszamenöleg.
majd 12-én mikor a nyugdíjasok kapják számlás utalásról tudom ezt a tájékoztatást adni.
Borzasztóan kedves vagy.Köszönöm neked.💗Jól megsiradtál most.🤗
Túléled, és mész tovább, ő is így akarná, ezt te is tudod, emléke örök és csodaszép, épp ezért, hogy eltudd mesélni akár 20 év múlva is, milyen remek ember, és pasi volt. Életet az élők élik, és neked van még dolgod, zárd szivedbe mosolya emlékét az csak a tied, és tedd amit kell az életedben. Szívből örömmel, és egyszer majd, lehet akad egy másik társ aki méltó lesz. Minden jókat neked..
Hidd el minden nap ezen gondolkodom.Annyira hiányzik belehalok.😔
Itt ülök a két gyerköccel.Mesét olvasok.Közben megöl a bánat.Pokolian vágyódom utánad!Látni újra nevető kék szemed.Fogni újra két erős kezed! Nevetve ölelni.Minden percben csak veled lenni.Együtt lélegezni.Soha el nem válni.Mióta elmentél borúsak a nappalok,nélküled én semmi vagyok! 😪😪
Csak tegnap kaptak a kártyások ha jól tudom utána 3 munkanap mire viszi a postás
Sziasztok. Budapesten kapott ma valaki postai kifizetéssel gyodot?
További ajánlott fórumok: