Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Sziasztok Veszprémről valakinek valami infó Gyoddal kapcsolatban?
Utalnak ünnepek előtt ?
Köszi ha válaszolsz
Szia, tegnap beszéltem a kormányhivatallal 20-án vagy 21-én utalnak számlára.
A posta is megkapja ekkor, csak az a kérdés, hogy 22-én pénteken kikézbesítik e.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Be megyek a hivatalba és majd le írom mit mondtak!Ezért nem érdemes egymást húzni!
Kedves Szakálynè..!
Gyöngy,62 biztos nem hibázott,ugyanis a kormányhivatalnak a határozat lejárta elött legkésőbb 30 nappal (ami 24 hónapra van validálva),az ápolót postai úton èrtesítenie kell arról,hogy újra le kell folytatni az eljárást.Amennyiben ez nem történik meg,az ápoló szemèly,mèg kèt hónapig jogosult az ellátásra.Tehát,ha nem kapott ilyen határozatot,akkor a kormányhivatal hibázott./Ez nagyon könnyen ellenőrizhető a postán./
Szép estét. Veszprém megyében lesz ápolási a két ünnep között?
Köszönöm a választ
Sziasztok , szép napot kívánok a csoportnak .
Írtam ,hogy nem utalt GYOD őt a Szabolcs Szatmár Bereg megye, Nyíregyháza Kormányablak .
Írtam nekik E mailt , hogy Tisztázak magukat , ránk küldtèk a Záhonyi gyamugyet , jöttek ,mentek is , alá kellett írni ,hogy itt jártak .ugyanis a GYOD megszüntették ,erről el felejtették tájèkoztatni ,és szakértő sem járt itt véleményezni .
Gyermek 96% rokkant , és van E minősítése , 3 éve készült , 27 ,éves .
Nyíregyháza Kormanyhivatal túllépte a hataskörèt , de a Média lehet nekik magyarázkodniuk, ezt nem fogom hagyni , hogy ennyit mocskot elkovesen Nyiregyháza kormyhiatal . Vármegye !!!
Semmi határozat , semmi vizsgálat , hasukra csapva , itelkeztek ,és hibajukat a Gyamugyel akarták fedeztetni.
De rosz helyre nyúltak a gyamugy ,és Nyíregyháza Kormanyhivatal .
Köszönöm aki elolvassa.
Igazság a RTL clubb mediában lesz .
Ki írtam ,hogy a Nyíregyházi kormanyhivatalal más ne járjon így .
........banda , pont ünnepre tették a galád módon a hibájukat .
Szia!
A januárit nem, mert a FOT-ot mindig utólag fizetik.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a januári FOT-ot is ki szokták utalni karácsony előtt?
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?