Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok valaki tudja hogy tolna megyébe postán meg e kapjuk a Gyodot ünnepek elött?
Szia.Igen,ha jól tudom 22-én lesz számlán.
Dehogynem..simán, ha be van jelentve.
43. § (1) a) A végrehajtás során a végrehajtó megtekintheti és átvizsgálhatja az adós lakását és egyéb helyiségét,
44. § (1) A végrehajtó szükség esetén az adós lezárt lakását, a tartózkodási helyéül szolgáló vagy egyéb helyiségét, a hozzájuk vezető bejáratot [például a lépcsőház vagy egyéb közös helyiség ajtaját, ha senki nem akarja beengedni], továbbá az adós bútorát vagy más ingóságát felnyithatja.
Az egyéb helyiségen a bérelt lakást értelmezi a törvény
Ha hivatalosan be van oda jelentve akár állandó akár tartózkodási bizony be mehet sajnos 😮
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a fogyatékossági támogatást is megkapjuk az ünnep előtt?
Köszi a választ.
uhh ez nem semmi.Éljenek a magyar törvények...😪
Dehogy mehet be köze nincs hozzá!!!!!!!
De, bemehet, ha be van jelentve.
Ha be van jelentve lakcím, bemehet, és vélelmezheti hogy melyik cucc lehet az ővé, simán. De foglalhatja, ha nem tudja igazolni pl a tulaj hogy az övé. Nézd meg a végrehjatói törvényben, bezony..
Hát helyedben szereznék 20e Ft és kifizetném, annyit a provident simán ad 2-3 nap alatt
Ha bútorozottan adta ki a haver, és a bérleti szerződésben benne van, akkor azokat nem foglalhatják le. De elsőre nem visznek el semmit, csak zárolják, nem viheted ki a alkásból stb.. Későb árverezik
Sziasztok megszeretném kérdezni hogy Fejér megyében mikor utalják a gyodot? Köszönöm
Nem a tied az ingatlan.Nem mehet be a behajtó!Nem vihet el semmit.Mert nem a te neveden van.Neked csak a jövedelmed tiltható.
Oda be sem tehetné a lábát a behajtó mert az ingatlan nem a te tulajdonodban van!!!!!!!
23 ig kiutaljàk Kormány hivatalok
Ami január végén jönne, az január végén fog jönni
Sziasztok, szerintetek karácsony előtt Borsod megkapja postán a GYOD-ot? Köszönöm szépen.
Sziasztok. Nem olyan régtől kapom a gyodot. Azt szeretném kérdezni hogy nekem mindig hónap végén szokott számlára érkezni pest megyében. Most akkor amit december végén kell kapnom az karácsony előtt fog érkezni? És amit január végén kell kapnom, az is most fog érkezni vagy csak januárban?
Ezek a bútorok már több évesek nek nem hiszem hogy tudna már áfás számlát mutatni a tulajdonos mivel én itt csak egy albérlő vagyok mivel jóbarátok vagyunk és segített rajtam hogy legyen hol meghúznom magam egy ideig bejelentkeztem ide a és most a végrehajtó engem megtalált 18000 ft-os otp tartozás miatt felhívtak hogy most 12-én jönnének lefoglalni amit le tudnak de mivel itt semmi nem az enyém és mivel hogyha nem tud mutatni a tulajdonos áfás számlával mindent hogy az övé akkor azt ők nyugodtan le tudják foglalni miattam ezt megtehetik hogyha nem tud felmutatni bármiről áfás számlát?
Van egy otp tartozásom 18000 ft már régi pénteken hívtak hogy jönnének lefoglalni akármit is 18000 ft miatt a lényeg az hogy olyan kérdésem van mivel én albérletben lakom és a tulajdonos a akitől bérlem már egy ideje nekem mindent bútorozottan adott ide szóval nem kellett semmit hoznom csak a ruháimat olyan kérdésem lenne mivel nekem az ügyintéző egy hölgy úgy mondta hogy ha nem tud om a tulajdonos mindenről áfás számlát mutatni akkor azt miattam le lehet foglalni tőle ami itt minden az övé hez van jovuk megtehetik úgyhogy amiről ő nem tud mutatni áfás számlát hogy az övé akkor azt nyugodtan lefoglalhassák mert én itt lakom és ide vagyok bejelentkezve????
Tudom nem ide tartozik kérlek ne kövezzetek megérte de nagyon tanácstalan vagyok
Sziasztok tudom nem ide tartozik bocsánat ne kövezzetek megérte
Szia! 21.-én lesz számlán
Szép napot
Komárom -Esztergom vármegye is előbb kapja januári GYOD? Ünnepek előtt?
Érdeklődni szeretnék.hogy ünnepek előtt megkapjuk a gyodot Borsodban.Koszonom
Szia nekem azt irták emailban hogy dec 30 ig kiutalják Szolnok megye
Sziasztok tudnátok nekem segíteni én elöször kapom a gyodot olyan kèrdèsem lenne hogy a határozatomban az van írva hogy a decemberit megkapom december 29-ig de itt sokan írták hogy a januárit is decemberben kapjuk meg mit gondoltok akkor nekem kettö havit kellene most decemberben megkapnom nem vagyok benne jártas köszönöm ha segítesz🙂
További ajánlott fórumok: