Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Szolnok tudja valaki esetleg mikor lesz utalás?
Előre is köszönöm szépen a választ
Mind a két gyerekre GYOD?
az másfélszeres szorzó
392.500 Ft netto
Ezt írtad
"Kedves társam Kelta, ez ennyi lesz valóban. Bruttó 298800 és nettó 261731 Ft a Gyod januártól"
itt nem stimmel az összeg erre írtam hogy hibás
őő..nem is értem amit írsz. Mi más járna?
Egy gyerekre alapból csak családi pótlék jár, ha kint megkapjátok, mi mást kapnál?
A beteg gyerekre meg itthon kapod amit kérsz GYOD, Ápolási, FOT, rokkantjáradék, parkolási kártya stb ami jár, ahogy az idő hozza.
Szerintem te nem érted :”2025. január elsejétől a minimálbér 9 százalékkal, bruttó 266 800 forintról bruttó 290 800 forintra,
2026-ban 13 százalékkal bruttó 328 600 forintra,
2027-ben további 14 százalékkal 374 600 forintra emelkedik. A jelenleg számítások szerint addigra várhatóan 750 ezer forint körül lesz Magyarországon a rendszeres bruttó átlagkereset összege.”
Sziasztok 🙂
Gyod 2 éves felülvizsgálatához már 8-án le adtam a papírokat de még mindig nem jött semmi róla hogy mikor jönnének ki felülvizsgálatra vagy egyáltalán mi lesz.
Így is meg kapom a következő havi Gyodot ?
Köszönöm a válaszokat.
brutto 290.812 Ft
Nálad nem jön ki a matek
Sziasztok!
Decemberben hónap végén az ünnepek miatt hogy lesz az utalás Baranya megyébe?
"Jövőre 9 százalékkal emelkedik a minimálbér"
Tehát a brutto 290.812 Ft lesz, ami nettó: 261.731 Ft, ennyi jön kézhez.
Figyelem ! “ Az alacsonyabb jövedelmű társadalmi csoportok még hatékonyabb védelme érdekében a Kormány kezdeményezi a bírósági végrehajtásról szóló 1994. évi LIII. törvény módosítását. A kezdeményezés értelmében a jelenlegi, 60 ezer forintos mentesített összeghatárt a Kormány a mindenkori nettó minimálbér 60%-ára emelné, amely jelenleg 106.450 forintot jelent.
A változtatást nemcsak a munkabérből, hanem a nyugdíjakból és más járandóságokból történő letiltások esetében is alkalmazni kívánja a Kormány, valamint abban az esetben is, ha a végrehajtás pénzintézet által kezelt, természetes személyt megillető pénzösszegre irányul, ezzel átfogóbb védelmet nyújtva az érintett adósok számára.”
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?