Milyen típusú nőt keresnek maguknak a férfiak? (beszélgetés)
Úgy kell háziasnak lenni, hogy azért közben ne maszatolódjon el a smink, mégis puccban legyen minden:DDD
Valami ilyesmi, a 21.század házias nője ilyen, gyors, praktikus, csinos pikk-pakk a háztartása! Ez nem vicc, valahol mindenki erre törekszik és a férfiaknak is ez tetszik jobban, mint a gürizős takarítónő
Ha jó a viszonya az anyjával, akkor nagyjából olyan csajokat választ, mint az anyja, és minél rosszabb a viszonya vele, annál különbözőbbet.
Kultúrától is függ, pl az olasz pasi alapjáraton a Barilla-reklám mintára épülő családmodellt részesíti előnyben, olyannyira, hogy már szállóige lett, hogy "barilla család" vagy olyan feleség mint a barilla reklámban. Aki mindig változó de mindig legyen szép és természetes, tudjon is főzni meg nem is, családközpontú is meg független is, minden, amit a néző bele akar képzelni:)))))
"Van akinek elég annyi, hogy egy nő dekoratív, és nem baj számára, ha két normális mondatot nem tud kinyögni."
Hihi.:D
Szerinted biztonságban akarják magukat érezni?Van most egy pasi,aki (minő meglepetés,jesszus...) belém habarodott.Nem rossz a csávó,szó se róla.De ilyen fura kifejezéseket használ:
"biztonságos érzelmi háttér"
meg
"kölcsönös "lelki otthonra találás"
Ha???
És ő erről ma beszélgetni akar velem!:/
Szóval passz.
Ma viszont (hosszú idő óta először) felötlött bennem,hogy a pasik lehet mégiscsak szeretnek önmagukon kívül mást is.Mondjuk a csajukat,hogy tényleg szeretik,meg hogy szeretik szeretni.Mármint,hogy vannak érzelmeik...Hogy nem csak önmaguknak örülnek,amikor azt hiszik,hogy nekünk.Aranyos,ahogy már előre izgulnak és már akkor kötődnek,amikor még nincs is semmi.Meglepő...:O
Szerintem régebben azért is tartottak ki jobban a házasság intézménye mellett,mert komolyan megszólták azt a párt(és a gyereküket is),akik elváltak.Manapság az a fő elv,h mindenki felelős a saját boldogságáért,és tegyen is érte.
Régebben,ha vki panaszkodott a párjára,azt mondták:hát igen,ez ilyen..és a kötény alá sok minden befért.Ma ugyanerre a panaszra azt kérdik:mért nem válsz el?(ill jó néhányan azt mondják: javítsd meg)..szóval nem kell tűrni a boldogtalanságot,ez ma általános életelv.A mártíromság napjainkban nem megbecsült státusz,régebben sokkal inkább az volt.
Akikkel eddig találkoztam,és szóba került a téma,az mind díjazta,ha nő házias,legalább alapfokon.És ha rossz női tulajdonságokat kellet mondani,akkor ott szerepelt az elején,hogyha nem képes egy ételt elkészíteni.
Az anyáskodó nőt sztem nem minden férfi szereti,a gondoskodót valószínűleg a legtöbben igen.
Szerintem egyszerűen a rossz választás az ok. Semmi más. Már a kezdetek kezdetén sem volt az jó, de x idő után elviselhetetlenné válik.
Akik jól választanak, azok nem lepődnek meg egy-egy reakción, illetve tudják tolerálni.
Ez nem igaz!
Kicsit tartanak tőlünk, de azért oda is tudnak lenni értünk:)
Egy ismerősöm azt mondta, hogy mondjam meg a férjemnek, 1 percig se aggódjon, hogy elvisznek, mert nagyon hamar vissza fognak hozni:))))
Én ha férfi lennék egy kicsit sem érdekelne, hogy a nő házias e vagy anyáskodó. számomra ezek inkább rossz tulajdonságok. Kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy a konyhatündér mivoltomat értékeli bennem egy pasi.
Nehogy már!
Én a legfontosabbnak azt tartom, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában, és ne csak az ágyba. Kajálni tudunk a mekiben is, anyáskodni meg a gyerek esetében kell.
Nekem a legfontosabb egy férfiba a humora, ha az jó, akkor el tudom képzelni vele a következő x évet.
Igen: elsőre, 18 évesen: (most női oldalról közelítem meg): legyen jóképű, a barátnőim irigykedjenek, jöjjön velem szórakozni, nem baj, ha semmije nincs és nem is olyan okos!
Válás után: legyen megbízható, szeresse a gyerekemet, értse meg a problémáimat, ne csak a jóban, hanem a rosszban is mellettem álljon, legalább annyija legyen, mint nekem! :D
Elmondok egy példát: az egyik exemmel jöttünk-mentünk, mozi, színház, kirándulás.. Jól éreztük magunkat, de a hétköznapokban nincs semmi közös témánk. Amiről ő beszél, engem nem érdekel, amiről én beszélek, arra nem is figyel.
Másik exem: napokig tudunk beszélgetni bármiről, de egyszerűen nem hajlandó velem sehová jönni, mozi, színház, kirándulás... Én igénylem a hétvégi kimozdulásokat, ő meg otthonülő típus.. A kettőt össze kellett volna gyúrni... :D
Elsőre vagy másodikra??? Elsőre , fiatalon olyat, aki süt, főz, mos,takarít, gyereket nevel , megbecsült ember a munkahelyen, jó anya és jó feleség és amellett legyen okos, szép, csinos.
Aztán harminc év után, második párt választ és ez már nem számít, legyen fiatal, ha csunya , kövér . lusta és buta is, ha nem tud főzni, nem akar gyereket nevelni, nem számít. Lehessen vele délig aludni, ne kelljen fel az ágyból holmi hülye háztartás vagy gyerekek miatt... :)
További ajánlott fórumok:
- Akik barátnőket keresnek
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Tetszenek-e az ilyen típusú férfiak?
- Férfiak mi célból vannak itt? Milyen témákat keresnek?
- Mit keresnek a férfiak?
- Miért 1-2 hónap múlva keresnek újra a férfiak?