Milyen természetes anyagok vannak, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás? (tudásbázis)
Tanulnok kell, 37-éves vagyok. Most azzal próbálkozom mivel, napközben dolgozom, alig marad 1 órám naponta tanulni.Sajnos akkor is vasalok főzők mosok stb,, Ezért rámondtam az anyagot az mp3-ra és halgatom. Csak azt nem tudom, ez hasznos-e. Így is lehet tanulni? Vagy hogy verjem a fejebe a dolgokat??? Nehéz a fejem...
valaki tudna egy tuti módszert?
Szia!
A következőt olvastam:.
Ha mindig álmos vagy,elalszol a könyv mellett, nehezen tudsz koncentrálni, akkor a Matetea jó.Legfontosabb hatóanyaga a matein, serkentő hatású, aktiválja az egész szervezetet, növekszik a testi és a szellemi teljesítőképesség.A matein erősebb, mint a koffein, és egyáltalán nincs mellékhatása./ a kávé hatásos élénkítő, de idegessé,remegőssé tehet./
Ha nehezen alszol, állandóan szorongsz,ideges vagy, fáj a fejed, rossz a hangulatod vizsgaidőszakban, s ezért nem tudsz kellőképpen koncentrálni a tanulásra, akkor a Rooibos tea a megfelelő.Szintén koffeinmentes,tele van ásványi anyagokkal, és nyomelemekkel.Oldja a feszültséget, s hozzásegít a koncentráláshoz.
Super Soja Lecitin + Ginseng kapszula.
Ginzenget kaphatsz ampulla formájában is bármely gyógynövény boltban, méhpempővel vagy anélkül.Ez nagyon gyorsan felszívódik és hat.Nem beadni inni kell!Mellékhatásként a nemi vágyat is serkenti!
Szia!
Én tudnék valamit ajánlani. Ha érdekel,email-ben tájékoztatlak. /nekem is segít, öreg fejjel 3 tanfolyamra járok egyszerre/
venika
Nekem az előző 2 vizsgaidőszakban a Béres Guaravit vált be. Egy aptikus ismerősöm is ezt ajánlotta, mert a lánya ezzel csinálta végig az orvosit.
Egyébként meg nagyon jó a tappancs masszázs, ha elfáradsz. A lényeg, hogy az agy reflexpontjait kell nyomkodni, dörzsölni többet Ezek pedig a lábujjak csúcsán és a kéz ujjainak csúcsán találhatók. Nekem ez minid segít, és ötödéves jogászként van a kimerültségben tapasztalatom bőven. :))))))))))
Sziasztok!
Valahol olvastam, és még kiskoromban a nagyi is mondta, hogy a reggeli tej fogyasztás(nem a 1,5% - os gondolom én) serkenti az agyműködést.
sziasztok!
Érdeklődnék mi is ez a memo life, a nyáron eléggé lelassultam és elkezdődtek a zárthelyik, épp ma írok 13-tól statisztikából. Az agyam nagyon leleassult, nehezebben tanulok mostanság és nem is köti le a figyelmem igazán, korábban muszályból odakoncentráltam, segítsetek, ha tudtok!Köszi!
Plussz ExtrActive pezsgőtabletta.
Növeli a koncentráció képességet és javitja a memóriát. Abszolúte mellékhatás nélküli, jó izű, gyógyszertárban kapható.
Nagyon igaz, ez a ketto nalam is bevalt, de ott van a sok cukorbeteg egyen, azoknak eppenseggel artalmas.
Egyebkent a leticin allitolag jo, meg nem probaltam ugyan, de az lesz a kovetkezo..:))))
B.K.
Mindenkit szeretettel üdvözlök és jó pihenést kívánok a nap hátralévő részében.
Holnap újra benézek.
Ha elfáradok, minden esetben teázom. Ezt úgy teszem, hogy:
- abbahagyom azt a tevékenységet, amitől fáradtnak érzem magam.
- a tea elfogyasztásához megterítek (csésze, v. kedven bögre)
- kikészítem a hozzávalókat (cukor, citrom, v. ki, mivel szereti)
- szerintem bármely tea megfelel, hiszen az fogyasztásához való előkészület egy kellemes foglalatoskodás, mely már eleve kikapcsol. A teát mindig nyugodt körülmények között, akár egy csendes sarokban fogyaszd el.
milyne az a szójalecitin? amit én vettem még régen, az egy barna üvegben volt, és nagyon rossz ízű:(
és persze drága , de legalább akkor hatott...ha más nme , elhittem:D
megnézem majd a dmben, hogy mit tud ez a zacsis...hogy néz ki, hogy keresseM?
Szójaleticint kapsz a DM-ben is... Színes, fényes zacskóban van (ott, ahol a diétás cuccok), azthiszem 6 adag van egyben. Van mandulás, kókuszos, és natur változat. Bele kell keverni 2 dl kefírbe, vagy natur joghurtba... ISSSTENI. :)
Édesség helyett is tökéletes diétázóknak, illetve valóban frissítő hatása is van.
állítólag a sárga szín serkenti az agyműködést (színterápia).
gondolom nem lendít sokat a tanulás hatékonyságán, de próbálj néhány élénksárga dolgot tenni az asztalodra ahol tanulsz, hátha használ:))
További ajánlott fórumok:
- Miben hiszel a gyógy-szerekben, vagy a természetes anyagokban?
- Hogy növesszem a hajam természetes anyagokkal?
- Arcápolás természetes anyagokkal?
- Milyen jó túravezetői, természetjárás, erdő terápia vagy ezzel kapcsolatos tanfolyamok, jó könyvek, egyéb tanulási lehetőségek vannak?
- Enyhén pattanásos (mikor-hogy) valóba jobb a Dove szappan, mely PH semleges, és természetes anyagokat tartalmaz, mint a Baba szappan?
- Mi a véleményetek a 100%-ban természetes anyagokból készült parfümökről? Van-e személyes tapasztalata valakinek róluk?