Milyen természetes anyagok vannak, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás? (tudásbázis)
köszi a sok ötletet, ha nme is a memo life, és a rengeteg kávé hatására, de túl vagyok, viszonylag sikeresen a vizsgaidőszakon:)
a speedes , ephedrines dolgot én is hllottam, de ha vmit ,akkor azt nme tenném...sztm aki vizsgára szedi, az úgyse tud majd leállni.
csoki..hát mivel fogyózok, így nme nagyon mehet:)
szóval még egyszer köszi:)
Viccesen hangzik, de az egyetemen sok évfolyamtársam használt vizsgaidőszakban speedet vagy efedrint...
Szánalmas, de igaz
Csoki vagy szőlőcukor jót tesz az agynak. Ébrenmaradáshoz a tanulás alatt kávé, és kóla light, de vizsga előtti nap időben lefeküdni, és aludni.
És vizsga után egy gyógysör:)
Az egyik évfolyamtársam szedett valami menedzser tablettát, és bár segített a tanulásban izületi fájdalmai lettek tőle, ezért inkább abbahagyta.
A legújabb, "állítólag nagyon hatásos" a SuperGreens por, melyet vízbe keverve kell fogyasztani. Most fogom elkezdeni, a barátnőm 2 hete szedi és esküszik rá, hogy csodás. Utána lehet nézni az interneten SUPERGREENS név alatt.
Üdv: mocika3.
nekem nem jött be felületes alvást okozott, szedés után fáradtabb lettem mint előtte.
a szójalecitin bevált.
Emléxem anyuék anno Lecitint kanalaztak naponta.
Üvegben volt, és fini kakaós lé volt.
De azt hiszem, hogy ebben a formájában már nem lehet kapni, de egy gyógyszertáros biztos tud segíteni.
vettem végül memo life-ot, és 5ös letta vizsgám:D:D:D
bár lehet, hogy inkább azon múlott, hogy több időt fektettem bele...
Hááát, nem tudom, nem egészen ugyanaz a történet: a kisfiam most hét éves, és neki a neurológusunk MagneB6-ot javasolt. Rendkívül magas a srácnak az IQ-ja, csak eléggé szétszórt, olyan igazi "professzor" típus... :-)
Minden nap következetesen beveszi, és úgy látom, valóban jó. Figyelmesebb, terhelhetőbb, bár az utóbbival eddig sem volt igazán gond, szerintem mindent összevetve jó. Időnként elgondolkozom, hogy talán nekem is kellene szednem... :-)
a memolife-ot én is néztem, hogy esélyes. de ha segített, akkor lehet beruházok rá:)
köszi a választ!
sziasztok!
tudtok vmi természetes anyagot, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás?
régebben szedtem szójalecitint, hát, nme sokat vettem észre. de msot kéne vmi kis segítség:)
pl dmben nagyon sokfélét láttam, de fogalmam sincs, hogy mit is kéne.
várom az ötleteket, ki mit használ, vagy ismer:)
További ajánlott fórumok:
- Miben hiszel a gyógy-szerekben, vagy a természetes anyagokban?
- Hogy növesszem a hajam természetes anyagokkal?
- Arcápolás természetes anyagokkal?
- Milyen jó túravezetői, természetjárás, erdő terápia vagy ezzel kapcsolatos tanfolyamok, jó könyvek, egyéb tanulási lehetőségek vannak?
- Enyhén pattanásos (mikor-hogy) valóba jobb a Dove szappan, mely PH semleges, és természetes anyagokat tartalmaz, mint a Baba szappan?
- Mi a véleményetek a 100%-ban természetes anyagokból készült parfümökről? Van-e személyes tapasztalata valakinek róluk?