Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Sziasztok!
Rég jártam erre de szeretném a tanácsotokat kérni,volt e valakinek cisztája a clostitól és mellette kapta e a clostit?
Jaj, nagyon sajnálom!
Szerintem is jó ötlet ez az átjárhatósági, az a legrosszabb, amikor csak múlnak a hónapok és az ember lányának fogalma sincs, miért nem sikerül :(
Nekem nem kellett átjárhatósági, mert nálam elindultak a babák, szerintem a beágyazódással lehetett gond. Vagy a genetika. :(
Szorítok, hogy nálatok is minél hamarabb elháruljanak az akadályok!
Én pénteken ovuztam. Csináltam egy Expect tesztet és bazi erős lett a 2. csík. Na ennek örömére örültünk egymásnak, ez olyan mélyenszántóra sikeredett, hogy kicsit vérezgettem is utána.
Esetleg ekkor repedt meg a tüszőm?
De nem agyalok most túlzottan ezen a témán, jövő hónaptól indul újra a closti, most ugye pihengetünk. Na jó, azért elárulom, annyira nem pihengetünk, de nem is stresszelek rajta!
Te hogy vagy?
Jaj de szorítok!!!!
Nekem most (maholnap) kell ovuznom, de nemsok mindent érzek, sőt semmit. Nem baj, ez még úgyis pihis hónap, azért összebújunk a leendő férjemmel :)
Sziasztok. Akiknek sikerült a baba, gratulálok,nagyon boldog babavárást kívánok! ☺☺☺ A többiekenek,meg sok sikert,össze fog jönni nekünk is! Nagyon pozitívnak érzem magam,nem görcsölök rajta ☺☺
Amúgy nekem semmi mellékhatása nincs a Clostinak,talán annyi,hogy sokszor vannak hőhullámaim,meg nagyon álmos vagyok mostanában,hogy szedem. De lehet ez mástól is ☺ Várom a szerdai UH-t ☺
Ma vagyok 14. napon, húúú, lassan ovulálnom kellene .. baszki. Veszek egy ovutesztet, ha másra nem is jó, legalább lecsekkolom, hogy működök-e még? :)
Francba az összes tünettel, vagy hiányzó tünettel, jöhetnének már a gólyamadarak!
Nezd nem akarok magamba beszelni semmit. Puffadok, sokszor szedulok, de ez mind lehet a progitol is, ettol a lo adagtol plane (600mg)...cici nem erzekeny, alomkor az ido miatt is lehet
..
Ági, 12. Dpo-n ez a teszt semmit nem jelent!
Szorítok a holnapi vérvétel miatt!!
Érzel vmit egyébként?
Köszönöm, aranyos vagy :-) Szerintem miután beáll a szervezet a "rendes kerékvágásba" bármikor jöhet a baba. Nekünk kellet még hozzá egy kis idő. Ezért sem szabad rágörcsölni szerintem, ha a gyógyszer szedését követő első hónapban megjön. Nekem is mindenki azt mondta, hogy ne feszüljek rá ennyire, annál nehezebb lesz. És tessék. Tényleg úgy voltam már vele, hogy egy időre "feladom" a próbálkozást. Következő hónapban már meg se jött :-)
Kitartást és sok sikert kívánok!!!
Sziasztok! Új vagyok még,olvasgattam a hozzászólásokat.
Én ma kezdtem a 2.hónapot clostival. (És ez már a 2 'turnus'.) Minden rendben van velem és a párommal is a baba azonban várat még magára. Fura mert nekem semmi mást nem kell szednem vagy csinálnom csak closti, 12 nap körül uh akkor mondja a folytatást.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?