Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Hát Csajok én nagyon nekikeseredtem. 😭😭😭
Reggel csináltam egy tesztet hogy erősödik-e a csík de nemhogy nem erősödött hanem full negatív lett!!! :(((
Hívtam egyből a dokit azt mondta nézzük meg vérvétellel 12 körül lesz eredmény akkor találkozok a dokimmal. Itt várakozok a kórházba és olyan de olyan pocsékul érzem magam. Szorítsatok hátha........
Szuper hír!!! :)))
Neked mikor volt ciklus első napja?
Ezt érzem én is......
Kitartás!!! :)
Köszönöm!!! :)
Nagyon lassan peregnek a percek. Pedig nem szeretem sürgetni az időt de már alig várom hogy leteljen a 2 hét.
Szorítsatok!!! :)
Latod, latod es hogy elvoltal kenodve es hamarabb sikerult, mint itt a probalkozoknak...
Szivbol gratulalok!
köszi most azóta nekemis újra pozi de ma voltam orvosnál és nemtudta egyenlőre megmondani h előző miatt pozitiv vagy sem mert vagy ciszta volt a méhem mögött vagy egy méhenkivuli baba, mert folyadékot talált, de szte ciszta mert kutyabajom.:) csak hát kitudja mikor jön majd meg...:(
drukkolok h abból a poziból szép kisbaba legyen.:) örülök neki.:)
Köszi! :)
Nekem a 32.ciklusnapon a digitális Clerblue is negatív lett.
Majd a 39.napon alig látható pozitív. Adatlapomon meg tudod nézni.
Drukkolok nagyon neked is!!! +++
Úgy örülök, hogy megismertem a történetet, ugyanis nekem ezzel most egy kis reményt adtál. A 33. napon vagyok, ami nekem a 16 dpo, a hőm fenn, de a tesztek negatívak. A ciklusom pedig változó. Már abba akartam hagyni az utrot, de a példád miatt még várok egy kicsit, hátha ... :)
Kívánom, hogy minden rendben legyen veletek! :)
Hűha, gratula neked is!!!
Februárban nekem is úgy jött össze, hogy az volt az első clostimentes hónap a 3 hónapos kúra után.
Beindultak a májusi gólyák. :)
Köszike, én teljesen ok vagyok!
Végre itt a nyár és a meleg :)
Nekem most múlt el a mensim, 2 hét múlva megyek majd dokihoz, aztán majd megmondja, mikor indulhat újra a closti.
Nekem azt mondta műtét után, hogy nem kell 3 hónapot várni, ha minden jól alakul, elég 1-2 ciklust megvárni, mert kicsi volt a terhességem.
Meg is jött rendesen 28 napra, szóval remélem, jól működök :)
Nyomom a diétát, a sportot és a vitaminokat, aztán hajrá :)
Tündi, ha jól emlékszem, nektek úgy jött most össze, hogy egyszer voltatok együtt egész hónapban?
Én emlékszem! :)
Én kihagytam 2 hónapig a Closti-t és most lett egy halvány pozitív tesztem. :)
Azt mondta a dokim hogy a Closti dolgozik 80-90 napig.
Drukkolok hogy sikerüljön mihamarabb!!! :)
Akkor még csak halkan gratulálok!!! :)))
Nekem a mensi óta 5 hét és 2 nap telt el és múlt héten 3 negatív tesztem volt. Pénteken beszéltem a dokival mert se mensi tünet sem terhességi mégsem jött meg.
Azt mondta hétfő este megnéz ultrahanggal. Hétfő reggel derékfájással és enyhe mellfeszüléssel ébredtem hajnali fél 5-kor gondoltam csinálok egy tesztet. Az első egy percben nem látszott semmi így visszamentem aludni. 7 körül mentem volna kidobni de valami halvány 2.csíkot láttam rajta. Fel is töltöttem ide és a csajok is látták hogy látszik vmi.
Este ultrahangon egy 9 mm-es petezsák látszott. :)
Június 6-án újra mennem kell hogy tényleg elindult-e 'valaki'. :)
Nagyon reménykedek!!!
Te mikor mész dokihoz?
sziasztok, én még régebben irtam nemtudom emlékszik-e valaki rám. nekem 2.kura sikerült de elhalt a terhesség 5hetesen pár naposan, de elég nehézkesen is indult,szóval sejtettem...:(
azóta újra a ciklusom 26.napján vagyok nem kellett muteni ujra próblkozhatunk de mostnem figyelem a pét amig nem kapok ujra clostit. 2 hónapig nem kapok kb. ki hogy van?? vannak jó hírek? március óta nem voltam itt..:(
Köszönöm Csajok mindenkinek a kedves szavakat és a biztatást!!! :)
Esztella te hogy állsz?
Gratulálok én is halkan, nagyon drukkolok! :)
De legalább folsavat tényleg kezdj el szedni, most a legfontosabb.
Én nem fekszem/feküdtem Utro mellett, szerintem ha teljesen mélyre helyezed, nem tud kifolyni felszívódás előtt. Mondjuk én is paráztam rendesen az elején, hogy nem is marad bent belőle semmi. :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?