Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Hormonok lettek nézve? Cukor, inzulin, T3, T4? Szerintem első körben egy endodokit kellene felkeresned, hogy azokat rendbe tegye. Hiába akármilyen jó egy nődoki, ez mégsem az ő szakterületük. Szegeden amúgy nincs normális endodoki, én Kecskeméten Naszódyt ajánlom.
Ő is clostisik, én is "nála" estem teherbe. Ha úgy látja, hogy ő már nem tud mit tenni, mondani fogja és átad a nődokiknak. Nekem is az utolsó clostis hónapom volt, azt mondta, ha nem esek teherbe, vagy nem marad meg a baba, akkor átadja a terepet a nődokiknak.
Egyébként elég sok nődokit ismerek Szegeden, de véleményem szerint azt, hogy felkeresel egy normális endodokit, nem célszerű kihagyni.
Meddőség kivizsgálás céljából.
A második clostis 'turnusba' vagyok. Ebből van még egy hónap. De nem vagyok biztos benne, hogy jó kezekben vagyok.
Nekem az első clostimentes hónapban jött össze. A folytatást ismeritek :(.
Én jövő hónapban indítom a 2. kört.
Nekem a doki azt mondta hogy 80-90 napig tart a hatása.
Nekem a 2. "mentes" hónapban lett pozi a teszt. Csak sajnos nem lett mégsem baba. :(
Igen, tudom....az inzulinnal ugy van, de a cukornal nem. Ma jelentkezem endolrinologusnal es most mar minden nap biciklizek vagy futok, remelem segit..az etkezest is meginkabb atformalom, ugy gondolom nalam ez a fo problema...a baba temara pedig probalok e ket honapban nem ragorcsolni, a clostinal nyujtott hatasa van, hatha...az atjarhatosagit most azert jegelem, mert az inzulint akarom helyreallitani, illetve az en dokim szabin, mashoz kellene menni, en meg hozza nem akarom...most elmegyunk nyaralni, sport, kikapcsolodas....
Dolamae te h vagy?
A 120-asra gondoltam igen....a cukor:6,6.5,6.9 lett.
Ugy dontottuk nem megyunk bele az atjarhatosagiba, a nyarat spontam vegigcsinaljuk, ket honap szunetet tartok a clostiba is..a merckformint lassan megemelem es majd szeptemberben elkezd ujra a clostit...
Az hogy javult-e passz... a 2016 októberinél nincs 60.perces így nem tudni, hogy már csökkenőben van-e a 120.perces inzu?
Cukor nem is készült hozzá?
3 hónap alatt simán lejjebb lehetbe vinni.
60 alatt spontan is lehet babásodni.
Csajok! Vegre a kezemben van az inzulin eredmeny, uh mar pontos kepet tudok nyujtani viszonyitassal:
Akit erdekel:
2016. Oktober:
0': 16.95, 120': 88.07
2017. marcius:
0': 12.48
2017. majus:
0':10.86
60':89.71
120':74.03
Orulni nyilvan nem orulok, de javult...
Sziasztok. 991217 nagyon sajnálom. :(
Én holnap megyek UHra.nagyon várom már mit mond a doki :D remélem csupa jót :) már kezdődik a peteérést jelző folyás...
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?