Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Oh, szivbol gratulalok! :)
Olyan jo ilyet olvasni :)
Koszi a biztatast!
Na mi a helyzet ma???
Én ma vagyok 2 nappal ovu után, de továbbra is nagyon fájnak a petefészkeim, remélem, nem gyűjtöttem be pár cisztát.
Sziasztok!Rég voltam itt, a régiek talán emlékeznek rám.Június 19.-én megszületett a kisfiam László. 4200g és 58 cm el.
Kitartást mindenkinek és ne adjátok fel!
991217: Nekem a 14.dpo tok halvány lett a 15ös érzèkenységű teszt alig lehetett látni!
Tessék még nem elkenődni és tovább reménykedni!!!
DPO 11-en nekem még sosem mutatta ki semmilyen teszt sem egyik terhességem sem.
Szorítok holnapra!
Köszönjük, megvolt, minden nagyon jól sikerült, igazán happy voltam, meg vagyok is :)
Hogy állsz ma? Mikor mész vérvételre?
Nekem tegnap végre mosolygott a digi CB, majd leszakadt a hasam, úgy fájtak a petefészkeim.
Most indul megint a szokásos 2 hét, brr.
Szombathelyen.
2 nap kórházi nap elvileg.kedd reggel mentem felvettek az osztályra,lementünk a röntgenbe,megcsinálta a dokim,kérdezte jól vagyok e.és mehettem haza.azt mondta pihenjek semmi fizikai munka.másnap mentem a zárójelentésemért.nem kellett bent maradnom.
mindenki máshogy éli meg....de utólag azt gondolom kér volt stresszelni:) te se tedd.sajnos nekem csak a jobb oldali petefészkem működik,és a jobb oldalam teljesen el van záródva.most lombikolunk :) kitartás.
Köszi szépen! :)
Én is nagyon rosszat olvastam róla. Megkérdezhetem melyik városba volt?
Mikor mentél dolgozni? Nekem 2 nap azt mondták az első nap átmelegítenek, vérvétel, stb. Második nap csinálják.
Szia! Ne add fel, nem szabad! A párom szó nélkül ment a spermavizsgálatra. Jövőhéten lesz hsg-m, nagyon félek, de várom már mert akkor annyival előrébb leszünk! :)
Kitartást, vannak napok mikor Én is padlón vagyok, valahogy felül kell kerekedni!
Hajrá!!! :)
Sziasztok!
Ìrnàtok nekem az inszeminàcióról? Valaki esett már úgy teherbe? Anyagilag mennyibe került? Köszönöm az infót!
Na, akkor még egy hét neked is, ilyenkor olyan lassan telik az idő.
Onnan rendeltem, most jött meg, szerda körül kipróbálom majd.
11.-en megyek...
Fastestrol rendeld!
Remélem, rám is mosolyogni fog ez a dög!
Az árán úgyis sírva fakadtam.
Ági akkor te már hamarosan mehetsz vérvételre, ugye?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?