Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Sziasztok Csajok! :)
Ma voltam ciklus középi uh-on....Megrepedt a tüszőm....láttak minimális folyadékot!Az endometrium 10 mm-es. Tegnapelőtt voltunk együtt apával,ma is bevetünk mindent hátha! ;)
Dólamar mi újság,teszt?
Pusszantás Nektek!
5-re megyek, de 6 előtt szerintem nem jutok be.
Mondjuk a férjem 5-kor végez mire odaér,nem is baj a csúszás :D
Már az 5. nőgyógyot/endokrinológust "fogyasztom".
Mindent megnéztek, amit lehetett. :( Mégsincs pontos diagnózis. :(
Nem mondták ki egyértelműen h PCOS. :( Egy év alatt fogytam 10 kilót, és bár nem vagyok IR-es, mégis számolom a ch-t, nekem bejött, mert napi 5-szöri étkezéssel, éhezés nélkül is sikerült a fogyás, nem is hiányoznak a péksütik és a cukor sem. Lehet h a következő ciklusban (ha lesz egyáltalán), elkezdem használni a progi krémet is.
Én amiatt is el vagyok keseredve h nem igaz h a szervezetem annyira elcseszett h egyelőre nem használ a Closti. :(
Picilányka nem biztos, hogy a vitaminokkal lenne a gond, ha szeded, nem ártasz, de annyi minden másnak pont klaffolni kell a sikerhez, hormonok, időzítés, katonák, és akkor még lehetnek fizikális akadályok is.
Első clostis hónapban annyira azt hittem, a csoda megtörténik, hogy tényleges gyomoridegem volt ovukor, mielőtt akcióztunk, hogy jó legyen és sikerülnie kell, és olyan nyomást éreztem magamon, (csak magam miatt), hogy kb rosszul voltam.
Most is próbálok nem rágörcsölni, az meg, hogy csökkent a hitem az adagomban, szintén segít, hogy ne fűzzek túl nagy reményeket.
Két hét múlva hívom a Kaálit a januári időpontért.
Köszönöm a bíztatásokat , lelkifröccsöket!
Az az igazság , hogy mivel soha nem volt fix ciklusom csak találgatni tudok illetve a pé idejéből következtetni, hogy mikor lenne aktuális a mensi. Clostival ez olyan 35 nap körül szokott lenni.
Előző ciklusban 17.napon volt pé luteálisom 18 napos volt, de a hőm végig magasan 37 és fölötte. Most a ciklus 20.napján volt pozi ovu tesztem, de viszont a 22.naptól nem fájt. Viszont a hőm talán 3x volt 37 körüli. Hétfőtől meg csökkent is. Szóval minden jel más időpontot jelent és teljesen tanácstalan vagyok.
Azt álmodtam pedig ha elmentem volna progi mérésre akkor 36 lett volna az eredmény. Az meg jó.😉
Naaaa, talán most jön az a fura hányinger ami mensi előtt szokott lenni.
Én is picit kevésnek érzem a napi 1-et, de láttam, hogy milyen hatása volt rám a napi 2-nek és abból inkább nem kérek megint. :-O
A dokim szerintem az ikerterhességet is el akarja kerülni, legalábbis amikor kérdeztem az UH-n, hogy csak 1 tüszőt lát-e, akkor azt mondta, hogy igen, de az pont elég, egy méh - egy gyerek.
Én is túltettem magam az újabb kudarcon, tegnap a párom volt mélyponton, szegény nem igazán tudja leplezni a csalódottságát, én meg magamra veszem... Nehéz ez.
Ma vettem E-vitamint is, úgyhogy ebben a hónapban a gyógyszerek és a barátcserje mellett E+D vitaminnal fogok turbósítani.
Dólamar átérzem, de muszáj minden hónapban bizakodni, bár az is igaz, hogy a túlzott rágörcsölés megint nem jó.
Most beszéltem a dokimmal, megint csak a napi 1 szemet mondta...áááá...azt hittem, emelhetünk, hogy tuti jó legyen. és próbálkozgassunk az idén. KÖSZ. abban bíztam, hogy az emelt clostival nagyobb esélyeink lehetnek, mivel ezt a második havit meg se éreztem, és bár valamikor lehetett peteérésem, de a 14.napon csak egyetlen 12mm volt.
Oké, nem akar cisztásítani, de valahogy a napi 1 adagban már nem bízom :(
Hát most nem örülök. Magamtól meg nem mernék 2x-eset bevenni
Úgyhogy próbáltalak volna vigasztalni, de most én is nagyot koppantam, és muszáj elkezdenem HINNI ebben a napi 1 csodaszerben.
Igen, tartsuk egymásban a lelket! :) Mert ezt úgyis csak mi, sorstársak tudjuk... :(
Én megint mélyponton vagyok, de nagyon igyekszem h pozitív legyek és bizakodó. Hétvégén mondom el anyósoméknak h mi van velem...eddig is tudták h orvoshoz járok, de a lényeget nem...Uhh, csak bírjam majd ki sírás nélkül. :(
Nekem tegnapelőtt volt a mélypontom, nagyjából sejtem, hogy érzed magad :(
Hogy áll a hőd? Még fent van?
Mert a negatív teszt magában még semmit nem jelent, nekem mindig csak az esedékes mensi után pár nappal lett pozitív, amikor terhes voltam.
Most, hogy indul az új hónap, nyugodt vagyok és reménykedő.
Remélem, nem kell ezt a mondatot újra leírnom egy hónap múlva!!
Egyaltalan nem a koszi jora gindoltam, hanem pont arra, h mit erzel. Barmikor ird ki magadbol, mi itt vagyunk Neked! :)
Es, ha mensinek semmi hire az azert meg tok szuper is lehet. ;) Mikorra nem vartad? En nagyon drukkolok, h a ketsegbeeses fazis egy pozi teszttel hurra fazisba megy at! :)
Hat igen, tegnap volt az elso nap, de azt nem mondhatnam, h elontott a ver. A hom 37,1, de most, h egy honapja merem, azt a kovetkeztetest vontam le, h nekem eleg magas az alaphom. Plusz vmi gyulladas is lehet a torkom miatt.
Reggel veszem be én is.
Köszönöm kérdésed...sehogy nem vagyok.😳
Mensinek semmi jele , rajtam a nagyfokú kétségbeesés feladással keverve. Ugyanakkor a leszarom fázis is beköszön időnként. Nem értem a testem és mivel irányítani se tudom teljes a káosz. Bocsi ha csak egy köszi jól-ra gondoltál.
Neked akkor 1.nap?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?