Milyen tapasztalatod van a barátcserje kapszulával? (beszélgetés)
TörpTimi örülök,hogy meg vagy!Jól hangzik ez a civilizációmentes hétvége,nekem is jól jönne néha.Köszi a drukkot,meg aztán majd arról is beszámolok,hogy javított-e a mensi előtti napokon a barátcserje.
Amúgy másik tesztet csináltál?Mert ha jól számoltad az ovud,akkor már meg kellett volna jönnie,nem?Majd írj,mi újság,ez meg most igazolt hiányzás. ;)
Remélem a decembere mindenkinek azt hozza amit kér!
Miri nekem nincs tapasztalatom a barátcserjével kapcsolatban, de a dokim is azt mondta, megéri megpróbálni.
Hello lanyok! Jottem alairni a jelenlétit ;)
Mi civilizaciomentes hetveget tartottunk az erdo kozepen, még mobilnetem se volt :D es nagyon jo volt.. ;)
En reszemrol nagyon orulnek, ha jonne a Mikulas, vagy ami még jobb lenne, ha kicsit elobb megerkezne. Tegnap du uuugy fajt a hasam alja, es megse jott meg :S
Mindenestre orulok az ovu teszt sikeressegenek! Kuszkusz, neked meg nagy drukk a hetvegere! Remelem jo hireid lesznek szamunkra ;)
Szia Miri! Udv itt nalunk :) te hogy allsz ezzel a mikulasos temaval? :D
Sziasztok!
Nekem még nincs tapasztalatom, de felkeltette az érdeklődésemet ez a kapszula :) Fogamzásgátló elhagyása után nagyon rendszertelen lett a menstruációm, talán ez segítene abban, hogy helyreálljon....:)
Jövő hét szombat v vasárnap lenne esedékes,szóval idén annyira nem bànom,ha engem elkerül a Mikulás. :)
Szedem a barátcserjét barnázás miatt,előző hónapban 6 nap volt,ami elég sok,uh most ezt is figyelem,hogy javul-e a helyzet.Eddig semmi,legalább rosszabb nem lesz talán.
Köszönöm:)Ez jól esik!
Nálatok mi a helyzet?
Dícséretes ez az igyekezet! :)
Remélem meg is lesz az eredménye!Akkor most jöhet a jól megérdemelt pihenés,az eseménytelen,nyugodt 3. hét,aztán a 4.-en majd drukkolunk neked a jó hírekért!!
Na igen:) Gyorsan ki is használtuk, hogy egy kicsit korábban ért ma véget a munkanap;) Már du 4-kor ágyban voltunk:D
Most legalább megint tudok reménykedni.
Sziasztok!
A teszt működik.
Ma reggel egyértelműen erősebb lett a tesztcsík, du 1 körül csináltam a 2. tesztet még erősebb volt és kb. 10 perce csináltam egy újabbat a teszt erősebb a kontrollnál. Szóval tuti, hogy jó. És ami még ennél is jobb hír, hogy van ovum.:)
Háttőőő, sztem ha csinált is valamit, azt mostanában fogod tapasztalni. Adjunk neki egy kis időt, neked is még csak a 2.barátcserjés hónap ez.
Egyébként felfázásra nagyon jó a hársfavirág tea/fürdő (jó melegen), illetve a ribizlilé. Megjegyzem a ribizli a menstruációs görcsökre is kiváló. Anno sokat ittam, amikor kellett, tényleg merem ajánlani. ;)
Ja,Syso tényleg nincs meg!Még jó,hogy martha b. csatlakozott.Amúgy csajok,összeszedtem egy jó kis felfázàst,amivel nem az a fő baj,hogy sírok a wc-n :),hanem hogy vasárnap volt ovum,nem tudom ilyenkor bekavarhat-e?A hőm szépen felment,addig ok.
Nekem a barátcserje semmit nem tolt a cikluson,minden a szokásos időben történik.Pedig valamit csinált,mert ovulációkor és mensi előtt szoktak lenni pattanásaim,most pedig semmi!
Sziasztok!
Na szóval elkezdtem tesztelni, mert hát régebben 25 napos ciklusaim voltak és holnap leszek időben, ami persze tekintve az utolsó ciklus hosszát nem 100%.A teszt negatív, de a kontroll csík szépen megjelent. Úgy tűnik működik a teszt.( csak én nem )
*fejemben
(hülye telefon szókiegészítő..)
További ajánlott fórumok:
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Ki mit tud a barátcserje kapszuláról?Mire jó pontosan?Mik a tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a Biovánne kapszulával kapcsolatban?
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- Tapasztalatok fűrészpálma vagy barátcserje kapszulával