Milyen támogatásokat lehet igénybe venni? Kiskapuk? Segítsünk egymásnak! (beszélgetés)
Igazából az érdekelne, hogy általánosságban milyen támogatásokat lehet igénybe venni az embereknek. Mert egy kissé felbosszantott az hogy van egy rakás segély, támogatás, stb. amiket nem vernek nagydobra, és ha egyáltalán tudomást szerez róla az ember, hogy igényelhette volna akkor lecsúszott. Így járt apukám is, aki rokkantnyugdíjas és nemrég a szemfülesebb öregek,ill nyugdíjasok kaptak valami támogatást. Volt aki bizony 65000ft-ot kapot, és ez a szüleimnek sem jött volna rosszul. Meg az az igazság hogy én gyesen vagyok és várom a második babámat, és lefogadnám hogy van néhány segély, vagy nevezzük ahogy akarjuk amit én is kaphatnék önkormányzattól, esetleg állambácsitól, csak nem tudok róla. És sajna nem vagyok olyan szemfüles hogy tudomást szerezzek róla. Pedig elhihetitek hogy nagyon jól jönne. Hónapról hónapra élünk. 20.-ától kb 3-4000 ftunk van. De sajna nem vagyok egyedül ebben a cipőben!
Szóval ezért is kérlek titeket hogy segítsünk egymáson. HA valaki tud valamit akkor ossza meg velünk, mert nagyon gyötrelmes ez az időszak.
Na meg ha másoknak jár, mert hallottak róla, akkor nekünk is járjon.
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!