Milyen színű rúzst viseltél ma? (beszélgetés)
Imádom, hogy kapásból tudsz mindenre egy pampucot, a természetből. DD
Van itt valamim, ez jó vajon alapnak; anti split.nail sealer.
Muszáj. Az alaplakk véd az elszíneződéstől, nekem kell a két réteg, akkor is ha már egynek is elég jó a színe. A fedőlakk muszáj, egyrészt a gél hatás miatt, másrészt a sötét lakkokkal összerajzolom a papírokat ;)
Igen, okos lány a manikűrös :DDD
Ha a lakk megfogja a körmödet, törölgesd át citromlével, vagy csinálj pasztát szódabikarbónából és vízből, és azzal suviszkold át ;) Ez utóbbival a kezedet, arcodat sem árt.
Na ez az, hogy az 1 hét ma már nagy szó!:((
Régen bizisten 2 hetes lakkok voltak.
Jó sok réteget teszel, hogy mosod le?
Nekem tavaly nyáron a pirosasak befogták a körmeimet, 2 hét szobafogságra ítéltem magam, oly randa volt.
Azt mondta a pedi-manikűrös, hogy a sötét alatt nem szellőzik a köröm. Mert a világos alatt igen?? okos.
Igen, azt mutatja. Jó, csak nekem már világos.
Ahogy öregszem, egyre jobban hajlok az erősebbek felé. Ez nem jó?
Legeslegjobban a rózsaszín gyöngyház lakkot szerettem, mostanában ritka a gyöngyház.
Ti meg azt nem nagyon ismeritek, ugye?:))
Csak olyan színe volt, hogy az jutott eszembe; ilyennel takarják el a körömgombát.
amúgy tejeskávé színű kb. D
Nekem más a tapasztalatom. Van Essie, Picture Polish, Zolya és Opi lakkom is nude színű. De az 500 forintos Moyra-ról is csak jót tudok mondani.
Alá használok egy Eveline diamond nevű alalakkot, két réteg lakk + moyra gel look, vagy Seche Vite fedőlakk. Még a sötét színek is kibírnak egy hetet.
Aha, az sokkal szebb, és magyarabb :DDDD
Én még sosem voltam körömgombás, mesélj, milyen az :D