Milyen sminket használsz? (tudásbázis)
Ruházatomtól és hangulatomtól függ. Alapozót sosem használok! Szeretem a gyöngyház hatású szemhéjfestékeket, spirálból csakis a feketét kedvelem. Szájfényt nem használok, csak színezett ajakápolót, abból is a gyöngyházfényűt.
kevés alapozó, főleg ősztől tavaszig (nyáron nem kell)
Ha "kopott" a szempillám akkor 1 kis spirál,
és tartós rúzs szájfénnyel, ez utóbbit imádom, egész nap rajtam marad, nem kell igazgatni, mégis normálisan néz ki a szám...
Nem tudom, milyen tipus vagyok, de a rozsaszin nalam minden evszakban szerepel a palettan.
Csak nagy ritkán sminkelek, de ha igen, akkor is évszakfüggően használom a színeket. Tavasszal, nyáron inkább rózsaszínt, ősszel télen pedig barnát. Ezek állnak jól. Alapozót nem használok, szép a bőröm, csak egy kis kőpúdert, picit kihúzom a szemem, jöhet a szín és a spirál. Szájfényt, rúzst csak alkalomra teszek fel.
A természetes sminket szeretem általában azt használok.:)))))
Ez mindig attól függ ,hol jelenek meg ,és főleg milyen öltözékben .Mert ahoz igazitom a sminket is .
Én tavasz vagyok. (ráadásul Szül.: 03.21.)
Én használok MaluWiltz alapozót, szivaccsal hordom fel. Aztán kis szivacsos ecsettel a 4 féle szemhéjpúdert, belül világos homokszínt, arany, rózsaszínes bronz és kihúzom egy kicsit a szem külső sarkát bronz színűvel. Szempillaspirál fekete vagy s.barna. Arcpiriósító, szintén alig látszó, rózsaszínes, bronzos, meg szájfény, csillogós. Az egész nagyon diszkrét egyébként :-)
De van, hogy rózsaszínes a smink, most vettem sárga-világoskék-sötétkék szemhéjpúdert. Ez dem nagyon erős. :)
Szempillaspirál, szájfény. Szükségesetén alapozó+púder
Szemfesték föld szín, arcpír, szempillaspiral és már indulok is.
Én nem tudom, milyen típus vagyok.
Ha nem is sminkelem ki magam, egyvalamit mindenképpen kifestek, és az a szemöldököm.:-)
Ha elmegyek itthonról, akkor azt a sminket szeretem magamon, ami nem látszik.
Szolidan, a természetes színeket kedvelem. Szerintem egy pici sminkre mindenkinek szüksége van.
Az ecsetkezelést pillogd le valamelyik nagy drogéria sminkesétől, vagy böngéssz a neten e vonatkozásban...száj, szémhéjpúder, és pirosító ecsetem van.Mókusszőrből, jó minőségűek.Érdemes kicsit áldozni rá, sokáig használhatóak, ha megbecsülést kapnak..A hidratálóval elkevert alapozást olvastam láttam próbáltam..nem használok alapozót, csak nagyon ritkán, egy Lancome márkájút..s a kedvenc spirálom is évek óta Lancome...napközbenre nem is kell más.Jól tisztított, hidratált arcbőr, egy szürke szemceruza / kék szemem van /a kedvenc spirál, kicsi barnító gyöngy, és egy kevéske szájápoló..
én is ősz tipus vagyok. Arra gondoltam ( ha nekem szólt) hogy vékony, vastagabb ecset, hegyes ecset, melyikkel mit.
Alapozót használok, szempillaspirál, szemhélyfesték, szájfény
én ősz típus vagyok, ahhoz megfelelő színeket, vagy márkára gondoltál? akkor általában avonosat
Én mindíg smunkelem magam, bár sokan mondják, hog ynem kellene, de én úgy érzem magam teljesnek... nappalra visszafogotabb, viszont ha este van...
Én szinte most kezdek sminkelni. Régebben szempillát festettem, néha rúzsoztam, néha pirosítóztam, inkább alkalomra. Valaki el tudná nekem mesélni, hogy a sminkkészletből melyik ecsettel mit csinál? (Kivéve az arcravalót.) És az alapozóhoz nyerő hozzákeverni a hidratálót?
Nagyon, nagyon ritkán használok. A természetesség híve vagyok. S ha használok, akkor szolídat, ami nem erős. Az ugyanis szerintem nem szép.
Milyen sminket használsz?
További ajánlott fórumok: