Milyen környék a Budapest XX.ker. Közműhelytelep utca? (tudásbázis)
A térfigyelő kamerák gondolom nem működnek.Ahogy itt nálunk sem,mint kiderült,alig 20%-uk megy rendesen.Szóval nem csodálkozom.
Éves szinten meg olvastam valahol,hogy az idősek nyakából a lánckitépés ott,a sétálóban a legtöbb.Mocsok egy kerület.
Ugyanannyi a bűnöző.Engem kétszer raboltak ki,mindkétszer erzsébeten és mindkétszer a yard utcájában a Török Flórison...Nincs egyetlen szeglete,ahova visszamennék lakni!!!
De örülök,hogy neked bejött :)
hú, és az jobb? :o
nekem biztos szerencsém van, de eddig mindhárom helyen szerettem lakni, és sehol nem volt gondom se a lakással, se a közbiztonsággal.
mondjuk ide most úgy kerültem, hogy párom 17 éve itt lakik, és ragaszkodott Erzsébethez. (mondjuk ő Csepelt is szerette :D) egyelőre nem bántam meg, és remélem, így is marad.
Akkor menthetetlen szegény. Annak az utcának még a neve is szörnyű.
Egyébként tényleg úgy van: minden kerületnek vannak jobb és rosszabb részei. Pl. az utca, amelyben élek, nyugodt, csendes hely. De 1-2 utcával odébb nem szívesen laknék. Pedig ugyanaz a kerület.
A szomszédok erősen meghatározóak; s ezt ugye nehéz előre tudni.
Nem tanult,pedig előzőleg tanácsot is tudtam volna adni.Régen a Nagy GYőri István utcában laktam-az akkoriban jó hely volt,nem tudom most milyen...és ismertem a Vágóhíd u.is.
Csak ezt a Közműhely u.-át egyáltalán nem ismerem.
Akkor is beleugrott és most is ....
Most már tényleg mindegy.
Nem tanult az előző helyből?
Most már mindegy...nem szólok neki.
Nem tudom miért ragaszkodik a környékhez,mert az előző helyről pont ezért jött el.
Sziasztok!
Igen már megvette...
Az egyik rokonom ott vett lakást,de
lehet,hogy kicsit elhamarkodta...
A hozzászólásokat előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Segítséget szeretnék kérni Komárom-Esztergomiaktól (Tata, Tatabánya és környéke), Budapestiektől és Nógrád megyeiektől (Cered és környéke)
- Ha a 8 éves gyerekhez házhoz hívom a körzeti dokit, mennyit " illik" neki fizetni? ( Budapest és környéke)
- Elsősorban Budapesti és környékiek segítségét szeretném kérni, merre érdemes elmenni 3-4 éves gyerekkel ebben a zimankóban?