Milyen kávéfőző készíti a legfinomabb kávét?A kapszulásokról van valakinek tapasztala? (beszélgetés)
3. Nikice
2009. okt. 23. 14:18
Elfelejtettem megkérdezni, azt a marcipános-narancsost hol tudtad beszerezni? Kávéházban fogyasztottad?
2. Nikice
2009. okt. 23. 14:17
Biztosan nagyon finomak az általad említett ízesített kávék!
Krups kávéfőzőnk van és nagyon-nagyon meg vagyunk vele elégedve. Nekünk az "olcsóbb" kategóriájú van, sajnos háromszor annyi az, ami frissen őrli, de a miénk is fantasztikusat főz. Habos nagyon! Piazza-t iszunk vagy Segafredot (abból sem mindegyiket) ezek "sima" kávék, de nagyon finom aromájuk van. Asszem párnácska is tehető a gépbe, de azt még nem próbáltuk.
1. d4b0dd2692
2009. okt. 22. 21:34
Nem vagyok kávéfüggő,hetente egy-két alkalommal iszom kapucsinót (nyáron inkább jegeskávét).Inkább az ízesített,de jó minőségüt szeretem,a porokat nem.Ittam már marcipános-narancsost,karamellás-fehércsokist,stb.Multkor láttam a TV-ben,egy barista tiramisu-kapucsínót készített.Tudja valaki,hogy hol lehet ilyen kiegészítő dolgokat venni? A kapszulás kávéfőzőkről van tapasztalata valakinek? Nekem most patronos van,de nem nagy szám!Gondolom a legjobb ami automata (kávédarálóval egybeépített),de eléggé drágák.
További ajánlott fórumok:
- Kapszulás vagy hagyományos kávéfőző. Melyik a jobb?
- Kapszulás kávéfőzőt megéri vásárolni?
- Kapszulás kávéfőzőt sürgősen el szeretném adni/jóval áron alul/ van ötletetek, hogyan?
- Kapszulás kávéfőzők
- Mire figyeljek, ha kapszulás kávéfőzőt akarok venni?
- Kapszulás kávéfőzővel hogyan tudok darált kávéport lefőzni?