Milyen kapcsolatban vagy a párod családjával? (beszélgetés)
Rossz. Röviden és tömören. Illetve anagyszüleit szeretem,velük a kapcsolatom jó.
De a szülei és a tesója..hát ezt inkább nem minősitem:SS
Ha pár héttel ezelőtt láttam volna meg a témát, azt írtam volna, hogy jó. Most azt kell írnom, hogy jobb, ha nem is mondok semmit. Épp ma jutottam magamban arra a döntésben, hogy innentől kezdve csak azért viszem el a gyereket, mert muszáj... Én nem leszek ott, majd megyek érte, amikor gondolom. Nem amikor akarják, hanem amikor ÉN elégnek tartom az ottlétét.
Ahogy a kzvetlen előttem szóló Szilvia21 is írta, amit én csinálok, az minden rossz. Amit anyós csinál, az a jó. Ezt el sem kezdem részletezni, mert átlógna a hozzászólásom a második oldalra. :D Pont ma telt meg a poharam és pont ma láttam meg ezt a témát.
Jajj, de csak dőlnének belőlem a szavak... Nem mintha a panaszkodás, dühöngés segítene... Csak nagyon friss a dolog. :S
A kérdésre a válasz mától kezdve: rossz.
Tesóival jó (van neki három)
Anyóssal csak a gond van.
Röviden:sz.r.Ők egy más világ mint én (s mint az átlagos emberek).
Mindent leszóllnak,kritizálnak,azt hiszik ők a jéghegy csúcsa,pedig csak anyagias,érzelmek nélküli,egoista emberek ami szomorú.
Rengetegszer csalódtam bennük,sztem még fogok is:-S
neked igen, máshol máshogy működik.
van aki igazi jó szeretett kapcsolatot tud kialakítani a párja családjával is, vagy előfordulhat, hogy csak velük.
sokfélék vagyunk.
Nekem semmilyen a kapcsolatom velük,közömbös.És ez jó is így.Az ember a szerelmén kívül,igazán csak a saját vér rokonaiban bízhat(megjegyzem,ott sem mindenkiben) :)
Úgyhogy ez pont jó is így.Ha nagy ritkán találkozunk köszönünk,megkérdezzük,ki hogy van és ennyi.Szülinapkor,névnapkor egy-egy gyors telefonos felköszöntés és kész.Nem járunk át egymáshoz ünnepelgetni,vagy hasonlók.A fiát szeretem az anyósomnak,hozzá tartozom,nem az egész családjához.És ezt nem is kell erőltetni,meg görcsölni sem azon,hogy szeretnek e vagy sem.Végülis idegenek vagyunk egymásnak,miért is szeretne?azért mert a fia szeret?attól még neki nem kell,és igazán oka sincs rá,ahogy nekem sincs,hogy őt szeressem,azon túl,hogy meszülte "nekem" a fiát,de azt meg amúgyis megtette volna,szóval mindegy is:)
Tehát ezen kár idegeskednetek,bosszankodnotok szerintem:)
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Egy tökéletes kapcsolatból hirtelen kilép a párod...
- Tudtad hogy a kapcsolatod jellege attó is függ, hogy mikor ismerted meg a párod?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Miattad ért véget a párod előző kapcsolata
- Milyen a kapcsolatod a volt pároddal?