Milyen hordozókendőt vegyek? (tudásbázis)
az mi a 3M-es fórum? mamami?
juj, jön a tesó? de neked tök nehéz volt a terhességed meg a szülés, nem? nem izgulsz? hányadik hét?
Nézz körbe a mamami piacterén, hátha!;)
Mire gondolsz téli hordozásnál? Nem kell sztem kabát, az csak pici babákhoz az igazi, bár nem tudom neked mekkora a babád!:)
Adsz rá valami jó vastag overált, csak figyelj rá, hogy lehet eggyel nagyobb kell neki a hordozás miatt!
Vagy vannak hordozó takarók is, akkor nem kell annyira beöltöztetni, pl Gremese, Hajtka!
sziasztok! nincs valakinek eladó manduca-ja? ma kipróbáltam és meglepően jó volt. :)
Viszont hogyan hordozom majd télen? nem akarok ilyen hordozós kabátot venni, tavaly kismamakabát, idén hordozós...sok lenne.
Fektetni alapból nem ajánlott semmilyen hordozóban, csak függőlegesen ajánlott hordozni! Nagyon ritka esetekben tanácsolják hordozási tanácsadók is a fektetett hordozást...a fekvő pozíció nem biztosít megfelelő csípőfejlődést a pici babáknak! Tehát csak függőlegesen!;)
Én is féltem az elején, hogy nem fogom tudni jól megkötni a kendőt, de nem ördöngösség, kicsi gyakorlás elég! Akit linkeltem pár hszszal előrébb, az Ő videói sztem nagyon jók, és könnyű belőlük tanulni! Hátihordozáshoz viszont én mindenképp hordozó kendő tanfolyamot javasolnék, sztem csak az ad kellő biztonságot!:)
En is gondolkodtam ilyen hordozon pont ezert! :-) Ha vlakinek van tapasztalata szoljon h megeri-e... Mondjuk felek hogy az ujszulott is jol fekszik-e benne, kenyelmes-e neki illetve nem arthat ez a ferde fekves.
A kendot nem merem, felek ha rosszul kotom kiesik, tisztara korbetekeri az ember magat, meleg, log, csomozni kell stb. Eleg bena es ugyetlen vagyok... az ilyen zsebesek praktikusabbnak tunnek. Illetve a kornyezetemben csak a kengurukrol van info, hogy gazos mikor az ujszulott csak log benne.
De sztem nem is biciklizás közben szeretne hordozni!;)
Elmegy a boltba, postára stb bicóval, gondolom gyerek biciklis ülésben mögötte, majd amíg beszalad a boltba stb, addig kellene neki egy jó hordozó!
Ja, arra tökéletes egy csípőhordozó!
Tartani nem kell, de az erszény sztem kevésbé tartja meg, mint egy jól megkötött karikás kendő! Én karikással, csípőn gyerekkel simán sütök itthon egyszerűbb sütiket is pl, igaz csak fél kezem van amit 100%-ban tudok használni, de azért a másikkal is sok dolgot meg tudok fogni, keverni!
Arra szeretném használni, ha biciklivel elugrunk a városba, akkor ne a karommal kelljen tartanom, amikor bemegyek a boltba. Legyen legalább 1 szabad kezem.
Egyébként az erszényben amikor oldalt ül a gyerkőc, akkor mindig fogni kell 1 kézzel vagy "megáll" kéz nélkül is. Feltéve ha nem ficánkol... :-)
Közben gugli barátunk segített!
Én nem kedvelem az erszényeket, így ezt sem nagyon ismerem, de nem tűnik rossznak! Attól függ mire szeretnéd venni??
Nem gondolkodsz inkább egy karikás kendőben, azt könnyebb méretre állítani!;)
Tényleg azt elfelejtettem....
Attól függ milyen kocsi!;)
Sziasztok!
Mi a véleményetek a mini monkey-ról?
Köszi
Van, persze, hogy van, de ahogy Zernike bennfentesen elárulta, Hangám nem igazán komálja 10-15 percnél tovább a babakocsit, mostanában max. akkor használom, ha mondjuk valahová csak be kell szaladjak vele és nincs akadály az autó és a célpont közt.
Kirándulni meg egyenesen lehetetlen babakocsival.
Meg egy sk (illetve sógornőm sk) mt. :-D
Hááát, ha normál áron veszegettem volna meg ezeket és nem akciósan, szerintem több lett volna mint egy babakocsi ára.
Ha jól tudom nem nagyon babakocsiznak Vicusék, mert a Kicsi nem szereti!
Na de majd jön Ő és felvilágosít!;)
de gondolom plusz babakocsi is van :-D
a JPMBB se olcsó, azt néztem még régen
Vvicusnak 1 szövött hosszú, meg 1 rövid és 1 hosszú JPMBB + a Manduca! Remélem nem gond, hogy leírtam Vicus!;)
Sztem ez nem sok...egy babakocsi ára kb!:)
Az én számaim titkosak!:DDD
Hááát, sok van!:) Kinek mi jön be!
9kg felett használható: a hordozókendő, MeiTai, SSC, ezek mind hátihordozásra is alkalmasak! Nem tudsz valahol próbálni?