Milyen heppjeid, fura szokásaid vannak? (beszélgetés)
Ezek az ellenőrizgetések nálam is megvannak, de azért nem ennyiszer.
Még az autóval vagyok így, központi záras mégis megnézem az összes ajtót, hogy biztos be van-e zárva, de csak kétszer-háromszor.
Nekem van egy furcsa heppem!Ez egy fóbia inkább! Nem tudom létezik e még ilyen a világon! :D
Nem tudnék megenni egy lángost,mondjuk a piacon vagy az utcán,télen mikor kabát van rajtam! :)Tudom,hogy hülyén hangzik,de úgy érzem,beesik a nyakam közzé egy darabka vagy az olaj bele fröccsen!Ááááááá!
A bundás kenyérrel voltam még így gyerek koromba,hogy mikor anyu sütötte reggelire és még pizsamában voltam,kirázott a hideg,hogy olajos lesz a nyakam! Nem tudom hova vezethető ez vissza,hogy jött ez nekem. :D
eszembe jutott még, hogy fogmosás közben járkálni szoktam:)
Van egy kollégám, ő pl. ha bemegy bármelyik irodába egyből lekapcsolja a villanyt, a folyosón is, hiába lesz tök sötét, lekapcsolja. Normáááááális?:DDD
Kollégiumba volt egy olyan szobatársam aki kanállal ette a joghurtot. Persze ez tök normális is lehetne, gondolhatnánk, ha e közben legalább +1/2 óráig nem karistolta volna tök fölöslegesen az üres joghurtos dobozt a fém kanállal és ha nem csámcsogott meg nyögdécselt volna közben (:P). azóta nem tudom elviselni, ha mellettem ilyen terrorakciót végeznek (vagy ha a fülem mellett közvetlenül szotyoláznak és nem a kezükkel veszik ki a héjat, hanem kiköpik tányérra- vonaton dettó ) :P
Utálom a zsírban sütött liszt szagát +az ízét :P (rántáshoz szokták). Múltkor valaki "kedves" a lépcsőházba szellőztetett és mikor mentem volna fel megéreztem ezt a szagot , onnantól kezdve nem tudtam levegőt venni...mire felértem az 5. emeletre, kvázi 3x fulladtam meg, otthon meg fél napig fuldokoltam...
Ilyenkor mindig nagyon kiakadok, vagy menekülök.
Vonaton vagy távolsági buszon (2ó+ menetidőnél) nem szeretem és nem is viselem el ha valaki mellém ül addig ameddig máshol van hely. Vonaton mindig úgy nézek helyet, hogy ne legyen a környékén gyerek. (bocs valahogy nem tudom elviselni ha 3 órás útból 2ó59p-et más gyerek végigrohangál, ugrándozik mint a bak kecske üvölt, hisztizik, sír)
Buszon a függönyt jó messzire eltolom (olyan gyuvás)
Nem szeretem a kis helységű légkondis helységeket (pl: busz, vonat), mert általában mindig elfelejtik kitakarítani azt nyár előtt és utazást követően szaladgálhatok orvoshoz különböző légúti fertőzések miatt... ha tehetem, inkább kerülöm az ilyen helyeket/irodákat
nem viselem el, ha zsúfolt helyen pofátlanul kéz nélkül beleköhögnek az arcomba. Ilyenkor elfordítom a fejem, veszek egy nagy levegőt és én is beleköhögök ugyanolyan pofátlanul az ember arcába. Na ilyenkor jönnek a döbbent / mérges arcok, Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy ja, bocs csak visszaadtam a bacijaidat!
Ha az utcán sétálok (egyenes vonalban, egyenletes ütembe) és azt veszem észre, hogy velem szemben érkező emberke szándékosan azt akarja elérni, hogy én kerülgessem ki, akkor megállok előtte és megvárom míg ő kerül ki :P Na ezen nagyon be tudnak sértődni néhányan...
További ajánlott fórumok:
- Veled milyen fura vagy durva dolgok történtek állásinterjún?
- Milyen rossz szokásaid vannak?
- Vettem egy húst, nagyon fura, szerintetek? Leírom milyen
- Neked mik a jó szokásaid?
- Milyen gyakran locsoljam a petúniámat, két naponta locsolom és mégis nagyon fura a levele?
- Tudsz függetlenedni a berögzült szokásaidtól?