Milyen fogyókúrás módszert ajánlanátok annak, akinek nincs sok pénze? (tudásbázis)
sokszor enni keveset
nincs vacsora
este torna 50 perc
TUTI FOGYAS!
Sokat mozogni. Ez séta, kocogás, lépcsőzés esetleg futás is lehet.
Este 6 után nem kell enni. Kerülni a túl zsíros ételeket.
Figyelni arra mit mivel eszel.
Ha krumpli akkor nincs semmi hús. Inkább egy kis zöldség. ( hagyma ) azt még meg lehet fizetni.
Folyadékot legalább két litert meginni naponta.
( csapvíz, tea ) cukor nélkül.
Mozgásra kell helyezni a hangsúlyt, este nem enni, elhagyni a cukros kajákat, kenyeret...ennyi
Ez nem pénz kérdése.
A divatos diétákhoz kell a pénz.
Szomszédasszonyom lefogyott szülés után nem tudom pontosan,kb 16-18kg ot.Egyszerüen kevesebbet evett,kenyeret nem nagyon,köretet sem igazán.Főzött a családnak rendesen mint máskor,és kiette belőlle a nekivalókat.
Ha megkérdezték hogy fogyott le,azt mondta:"akarattal"...lehet neki volt igaza....
5x étkezeés, hogy szinten tartsd az anyagcseréd, legalább 2 - 2,5 liter viz fogyasztása, és meg kellene nézni a magasságod, korod és sulyodhoz, hogy mennyi az átlagos napi energia felhasználásod, pl. a
[link] oldalon. és szigoruan betartani a kalória mennyiséget. ha elmélyülsz a témában, tudni fogod mik azok a kaják amiket ehetsz többet és mégis kevés kalória. keress magadnak a neten egy kalória táblázázatot, pl. a kcal.hu ott nézheted, hogy miből mennyit ehetsz. és sok kitartás, sok lemondás. a lányom ezzel a technikával fogyott már 30 kg-ot, nem könnyü, de megéri. ja és persze a mozgás.
mert ehetsz bármennyit, bármiből, ha a mozgásoddal eléred, hogy amit beviszel kalóriát azt el is égeted. hát sok sikert
A nem evés az nem jó ötlet, mert teljesen lelassul az anyagcsere tőle és csak hízás lesz a dologból újra.
A kérdés az, hogy hány Ft jut egy napra?
Az sem mellékes, hogy milyen kaját nem szeretsz, de egyébként írok neked étrendet szívesen, azt nem nehéz :)(több helyen tanultam, sokat foglalkoztam a témával), nekem betartani a rázós része a dolognak.
További ajánlott fórumok:
- Holnap kezdem a fogyokurát, lenne kedve valakinek csatlakozni?
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Van-e valakinek tapasztalata az almaecetes fogyókúráról?
- Milyen fogyókúrás készítmények, gyógyszerek vannak forgalomba amik segítik hatásukkal a fogyókúrát?
- Van valakinek tapasztalata a "Slimshot fogyókúrás pezsgőtabletta" használatáról?
- Almapektin fogyokúra - van valakinek tapasztalata?