Milyen díjak merülnek fel Otp-s netbankolás esetén? (tudásbázis)
havi 499 ft
nekem
Nem mindenki való ügyintézőnek! Tudomásul kellene venni, hogy aki utálja az embereket, az menjen a mezőre kapálni és ne egy bankban tegye tönkre több ezer ember életét!
Az a drága úriember lehet, hogy hasonló volt, aki velem sem közölte azt, ami neki pedig a dolga volna! A legfőbb kérdés az volt számára, hogy a mellette ülő kolléganőjével hány perc múlva induljanak egy kis etye-petyére! Látszott rajta, hogy a bánatba kíván, ezért kértem, hogy menjen nyugodtan, megvárom - de nem, inkább elcseszte a dolgomat. Hasonló kellemes dolgot kívánok neki, mint amit nekem okozott!
Megvan a válasz ,hívtak a bankból.
Sajnos okt 1-től felmentek az árak és mit mondjak ,hát nem kicsit az is biztos!!!!
Csak azt nem értem a drága úriember a bankba miért nem szólt hisz előtte 1-2 nappal léptem be!!Biztos tudta!!! Enyhén szólva becsapás ,csalódott vagyok! Kérdezte megvagyok elégedve ,mondtam ,hogy nem .
Köszi szépen ,holnap megnézem ,mert a telóra amire a kódot küldi a páromnál van.
Hát ,nagyon kíváncsi vagyok mire vett le ennyi pénzt?
Utána ha sikerült belépned, akkor befog jönni az oldalad.
A bal oldalt lesznek megint kis fülecskék. Azok közül kell lenni olyannak (ha jól emlékszem), hogy számlatörténések. Arra megint katt és kérsz egy részletes számlát. A kódodat mindig kérni fogja közben
Igen, mindent mutat.
Ha megvan számlaszámod , az azonosítód és a jelszavad, akkor rálépsz az otp honlapjára, ott keressél egy olyat, hogy magán személyek. Ott bepötyögöd az adatokat.
Nekem is ez a csomag van, én úgy tudom így az átutalás nem kerül semmibe. A múltkor bent voltam és ott utaltam át, akkor mondta a csaj, hogy ha neten utaltam volna át akkor az nem került volna semmibe.
A többit meg esetleg holnap megtudom neked nézni, most nincs itt a papírom amin a kódok vannak, amivel betudnék lépni. A számlakivonaton rajta van minden díj.
Ha esetleg be tudsz lépni, akkor ott meg tudod nézni, hogy hova mit vontak le.
Pár napja igényeltem bankszámlát persze olyat amit neten keresztül is használhatok.(sokat vásárolok a netről és gondoltam így kényelmesebb)
Akkor a bankba megkérdeztem az urat,hogy menyibe kerül a netes utalás azt mondta 35 ft utalásonként és mindegy milyen bankba utalok.
A lényeg ,hogy 1000 ft volt a számlán és 2-szer utaltam 100 ft-ot (vatera-ra)ez 200 + 2*35 ft utalási díj +kaptam sms értesítőt ami 23 ft ebből kaptam 4-et :( ami 100 ft .Szóval ez mind 370 ft volt,ami szép és jó, érthető is,viszont a számlámon csak 384 ft maradt!
A maradék 246 ft hova tűnt?
Illetve volt egy befizetés amikor 3000 ft-ot küldtek rá, ezért nem tudom vesz le e pénzt?
Ha valaki használ ilyet legyen kedves bővebben értesíteni mert nekem ez így elég zavaros ,illetve azt se szeretném ,hogy minden egyes utalásnál hiányozzon 200-300 ft a számláról!
További ajánlott fórumok:
- Foghúzás esetén mit lehet tenni, hogy ne legyen gyulladás és minél hamarabb gyógyuljon a foghely?
- Miért van az, hogy a hölgyek rossz házasság vagy együttélés esetén nem tudnak változtatni?
- Melyik kórházban kaphatunk legtöbb segítséget tüdőrák esetén és hol van a legjobb onkológia?
- Több gyermek esetén egész életre szja-mentesség, mit gondolsz? - Csak politikamentesen!
- Erős vérzés esetén mit javasolnátok egy 14 éves lánynak, ha a tampon felhelyezése gondot jelent?
- Mozgásterápia kerekes székbe kényszerült mozgáskorlátozottaknak - Milyen lehetőségek és eszközök merülnek fel a gyógytorna mellett?