Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Helló Lányok.
Nekem a doki kötelezően írta elő a szexet inszem után.valszeg azért,,mert orgazmus hatására lehet spontán pé,és a méh összehúzódásával segít a kiskatonáknak az előrehaladásban.:-)
Sziasztok! Hogy vagytok ma?
Nekem motoszkál a fejembe valami. HA Titeket a doki visszarendel egy adott napra és az pont hétvégére esik akkor meg szoktátok várni a hétfőt? Mert engem most 9.-ik napra rendelt vissza de az szombat... Hétfőre kaptam az aszisztensnőtől időpontot.. ez szerintetek mennyire gáz?
A reggeli tesztem sajnos negatív lett.:(
Mentem a Kaáliba vérvételre, majd hívnak az eredménnyel.
A dokinőm konferencián van, így ma sem volt, nem tudtam vele beszélni. Hétfőn mindenképp el kell érnem, mert a hétvégén meg fog jönni, ha abbahagyom az utrót, és indulhat a következő inszem..
A géllel nekem is hasonló problémáim voltak. Megdöbbentett, hogy mennyi marad a hüvelyben, és milyen fura álaggal. A lombiknál a peteleszívás után már, az ET előtt el kellett kezdeni használni. Amikor mentem a beültetésre, egy nagyobb darab cucc még otthon a pisilésnél egyszerre jelent meg. Nagyon megijedtem, hogy ez hogyan lehet. Próbáltam még indulás előtt amennyire lehet kiszedni. Nem kevés túrós cucc volt.
A ET előtt a doki azzal kezdi a beavatkozást, hogy jó alaposan kimossa a progi cuccok maradékát, és az nem kellemes érzés...
Van otthon egy nagyobb mennyiségű gélem a hűtőben, de nem fogom felhasználni, így akinek kell írjon priviben, szívesen átadom.
Remélem azért Mi nem jutunk el az ötig és hamarabb babások leszünk Mindannyian!!!
Mizujs Veled? Tüszők szép számmal növögetnek? :-D Mikor mész dokihoz?
Én kedden megyek, és ha olyan ütemben haladok, mint a múlt hónapban, akkor szerintem megint csütörtök péntek környékén inszem!!!:-DDDDD
Hú csajok, tegnap reggel voltam utoljára, és annyit írtatok, hogy nem győzök olvasni!!! :-D
Szerintem nálunk az első inszemnél az is "baj" lehetett, hogy a befecskendezés után két napig én annyira a halálomon voltam, annyira görcsölt a hasam, hogy a szex volt az utolsó amire gondolni tudtam... :-(( Így nem tudtunk rásegíteni a dologra. Mire összekapartam magam, már rég lekéstük a petéimet...De most összeszedem magam, nem leszek rosszul, most már tudom mire számítsak, és inszem után éjjel-nappal akció:-))))))
Nekem az utro teljesen kiürült...
inszem előtt le szoktátok nyirni alulról?
Már elnézést a kérdésért, de engem érdekelne hogy lent azért borotválják e inszem előtt . mert hogy nemtudom illik e vagynem illik-e. de én nagyjából. azért nem csupaszra..
hát csajok,bevallom,elsőre én sem tudtam,h mit kezdjek a crinone-nal,ami bennem maradt.Nem is gondoltam,h bennem marad.Gondolhatjátok,hát nem volt guszta,mikor rájöttem.Ennek elkerülése végett a múlt hónapban én minden este fürdésnél kotortam.Hát bocsánat,de ezt tudom csak ajánlani mindenkinek,mert a 10 adag egyben nagyon brutál...
bocsi,ha valakinek ez gusztustalan,remélem,nem tartotok igénytelennek,de nem szoktam felnyúlkálni ok nélkül és nem gondoltam...
Nekem a novemberi dokim azt mondta,h ráírva ez a 2 hónap van,de a gyakorlat azt mutatja,h pont a 4.,5. clostis hónapban sikerül a legtöbb nőnek,így addig szedhető,de utána tényleg kell a szünet.
Mondjuk erre nálam nem került sor,mert a 2. clostis hónapban pozit teszteltem,csak ugye nem maradt meg.aa december kimaradt és januárban megint kezdtem.
Szia lanyok! Nem kértem végülis vérvételt mert meg fog jönni tuti mert barna is meg véres is. Felirattam a clostit, a dokinő meg nem volt ma benn.
Ugyhogy várom a 10. napot,uh és addig összeírom a kérdéseimet a dokinőnek
Az az igazság, hogy ezt még én sem kérdeztem a dokimtól!
De véleményem szerint ez nem törvényszerű!
Szerintem a túl stimuláció, és a méhnyálkahártya elvékonyodás elkerülése miatt írják rá, hogy 3 hónap után szüneteltetni kell!
De ha minden rendben ezekkel és ciszta sem alakult ki a stimulálásokkor, akkor szerintem nem törvényszerű, hogy abba kell hagyni!
Nem tudom!
Valaki esetleg, akinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata???
Mert igaz nekem anno 4 inszemem volt, de az első után kihagyás volt, és utána ment a 3 egymás után követő hónapokban! És most is a harmadikon voltam!!
Csak optimistán!!!!!!!!!!!
Nem szabad arra gondolni, hogy valami baj lehet!
Minden rendben van, és lesz is, .....élvezd a sikert!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?