Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Jó reggelt Mindenkinek! A pozitív hullámot sajnos én sem tudom elindyítani, mert ismét ott vigyorgott piroska a papíron. Sajnos nekem mindig ell egy hónap szünetet tartanom, a Dokim így tartja helyesnek. Legközelebb szeptemberben állhatok neki.
Szurkolok Nektek addig is minden erőmmel!!!!
hoppá!
megnéztem az orvoslistán, és ez a doktornő rezidens
Szűcs Márta
a semmiből került elő, amikor a másik, a K.-t helyettesítő doki elinalt, szerintem megunta a rendelést, vagy nem tudom...
ez a dokinő nagyon aranyos, kedves volt!
Rendhagyó módon szerintem hallgass a dokira. :)
Ki a doktornő ha megkérdezhetem?
lányok!
a doktornő, akivel megegyeztem a hétfő-keddről, azt mondta, hogy az utolsó Merionalt adjam be vasárnap reggel, az Ovitrelle repesztőt meg vasárnap este. az nem baj, hogy nem telik el a két injekció között egy nap?
ne adjam be a Merionalt rendhagyó módon mondjuk szombat este?
Gratulálok a szép teljesítményhez! :-)
Nekem mindig csak egy tüsző érik be, én azzal gazdálkodom... :-)
sok sikert a hétvégi szugeráláshoz, biztosan marad belőlük hétfőre is olyan, amelyikből ügyes-okos babá(i)d lesz(nek)! :-)
én se bánnám... nagyon nem! :-)
csak tartsanak ki hétfőig...!!
Drága lányok!
Küldöm mindenkinek a drukkot!
Mandella duplázol? Ez mekkora gondolat, még sohasem hallottam róla. Hajrá!!! Aztán még a végén ikrek lesznek :-) :-) :-) Én mondtam a dokinak, h nem bánnám ha 2 baba is összejönne. :-)
Szép hétvégét mindenkinek, holnapra már jobb időt mondanak!
hétfő ÉS kedd :)
nálunk úgy van, hogy két egymást követő napon is megcsinálják
ma már nem kapom el apát :(
tegnap elkaptam, de most már önmegtartóztatás jön, hogy hétfőre jó legyen az anyag :-)
igen, az E-vitamint szedem! :-)
Juj de izgi. Ezek nagyon szép tüszők. Ma még azért kapd el apát biztos ami biztos :) e vitamin meg egy kis vörösbor nagyon szép nyálkahártyát tud csinálni.
Mitől függ hogy hétfő vagy kedd? Nagyon szurkolok. :)
hát az :-)
persze holnaptól majd azon is elkezdhetek megint parázni, hogy megmaradjanak hétfőig...
sziasztok!
megjöttem uh-ról...
jobb: 1 darab 14 mm-es
bal: 2 darab 21 milliméteres!!!! :-)
a nyálkahártyának még vastagodnia kéne, most 6,5 mm.
hétfő-kedd inszem!!!
és fogalmam sincs, ki csinálja, meglepi lesz...
Köszi a szurkolást! :)
Valaki tesztel a hétvégén, nem?
Jól tetted ;)!!! Nos nálam cici fájás van, hol jobban, hol kevésbé... A has görcs nálam inkább felfázás jellegű. Valamiféle fehér folyásom is van, félek is, hogy ez Piroska előjele...
Tesztelni jövő héten fogok legkorábban, ha addig nem jön meg, de hétvégén szerintem meg fog :(
Szia! Jobban vagyok! Tegnap csináltam egy csajos napot nem voltam net közelben és azért nem írtam! Próbáltam terelni a gondolataimat! A menszim még nem jött meg, de biztos a crinone gél az oka! Ma megyek kiíratni a Kaáliba szükség vizsgálatokhoz a beutalókat! Veled mi újság? Mikor tesztelsz?
Drukkolok nagyon!!!
Ma reggel elkezdett fájni a hasam... Mintha meg akarna jönni... :-S
De persze még bízom benne, hátha ez is csak "tünet"...
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?