Milyen az ideális férfi? (beszélgetés)
szerintem ideális férfi nincs..olyan van ,akit szeretünk azért,mert olyan amilyen.szereti az ember a maga tökéletlen tökéletességéért.
lehetne itt írni tulajdonságokat,jellemvonásokat,de felesleges,mert kell a tökéletesség??nem..mert akkor az már nem is ember..hanem istenség és az isteneket az ember isteníti..én nem akarok senkit isteníteni..én csak szeretni akarom.
"Akinek humora van mindent tud,
Akinek nincs, az mindenre képes,
Akinek humora van minden bír,
Akinek nincs, az mindenre kényes."
Írhatok én, nem látja senki.
Ha nem hülyeségeket írok arra senki nem figyel, csak ha marhaságokat.
Na én álmos lettem :D
Jó éjszakát mindenkinek :)
Érdekes dolog megfigyelésem szerint minden nő azt írja, hogy legyen jó humorú egy férfi. Bár nekem ez nem fontos, az én esetemben nem lényeges, hogy legyen jó a humora. Az se zavar ha kicsit szomorkás hangulatú vagy bújós és kissé szótlan.
Nekem egyszer volt egy barátom, neki nagyon jó volt a humora. Olyannyira, hogy minden percben nevetett vagy nevettetett ami egy idő után már idegesítőnek tűnt. Nem kéne lányba.
Meg amúgy se tudok sok viccet, helyesbítek egyet sem tudok.
Mik vannak :D
Én nem keresem , rám talál ha akar :D
Ezért kell időben kiismerni a választottad.
Persze, nincs tökéletes mint azt a kínai Yin és Yang ábra is mutatja nincs tökéletes és tiszta fény avagy sötétség. A sötétségben van fény és a fényben is leledzik sötétség.
basszus én a sajátomat írtam le...pár órája azt mondta sakkozni megy, ugye nem nálad van?
:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi?
- Nők válaszoljanak: Milyen az ideális férj?
- Milyen egy ideális női alak? Mondjuk centikben mérve?
- Milyen az ideális férfi szája?
- Hölgyek! Legszebb álmaitokban a szeretett férfi milyen helyen, időben, és körülményben kéri meg a kezedet? Milyen lenne az ideális hely?
- Egy 178cm magas férfinak mennyi lenne az ideális csípő és derék méret?