Milyen az ideális férfi? (beszélgetés)
Értem.
Ez egy értelmes hozzászólás volt. :)
Úgy véltem nem valami jó ötlet felhozni ezt a témát fórumnak és igazam volt végső soron.
De köszi a hozzászólást.
ez is lehet, majd akkor emlékeztetem magam,hogy ezeket valaha mókásnak tartottam.
:)
hát ez szar lehetett...egyszer volt egy rövidebb kapcsolatom,ahol mindkettőnknek volt humora,csak éppen annyira különböző,hogy nem értettük egymás poénjait.
Milyen az ideális férfi ?
Ez mindig a nő életkorától függ.
Számomra, ahogy haladtam a korral, mindig más és más tulajdonságok voltak a fontosak.
Nagyon fiatalon a külső volt a legfontosabb és hogy jó nagy macsó legyen.
Aztán később már inkább a jelleme.
Persze még most is fontos, hogy ne kapjak sikítófrászt, ha reggel elfordítom a fejem a párnán és ránézek, de leginkább a megbízható férfi az ideálom, aki mellett kiszámítható az élet, a jövő. A szavának, tetteinek legyen súlya, valóban fontos, hogy legyen humora és szellemileg szinkronban legyünk, lehessen rá számítani nehéz helyzetekben és legyen szolidáris velem a külvilággal szemben. Azonosak legyenek a céljaink, legyen tisztában azzal, hogy mik egy férfi feladatai és akkor én is szívesen teszem a dolgom nőként. Éreznem kell az erejét, amit nem feltétlen fizikai értelemben gondolok, bár az sem közömbös.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. :)
Szerintem az ideálishoz hozzátartoznak a hibák is, azért ideális, és nem tökéletes.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi?
- Nők válaszoljanak: Milyen az ideális férj?
- Milyen egy ideális női alak? Mondjuk centikben mérve?
- Milyen az ideális férfi szája?
- Hölgyek! Legszebb álmaitokban a szeretett férfi milyen helyen, időben, és körülményben kéri meg a kezedet? Milyen lenne az ideális hely?
- Egy 178cm magas férfinak mennyi lenne az ideális csípő és derék méret?