Milyen az ideális férfi? (beszélgetés)
jaj a legrosszabb fajtát fogtad akkor azzal a pasival ki. :D
Én szeretek kötekedni, csipkelődni. Ha nem vág vissza, hát ennyit róla. :))))
Meglehet azért, mert van az a tábor, aki azt mondja, "olyan, mint az enyém", vagy hasonlókat(öök azért nem ömlengenek, mert mindenkinek a saját másik fele az igazi, de tudják, hogy ez mindenkinél más)
és van a másik tábor, aki nem találta meg, vagy olyat talált, akirööl már érzi, hogy nem az. Nem hinném, hogy feszegetni fogják.
Talán a lényeg, hogy az ember valahol érzi és onnantól nem azzal foglalkozik, hogy "jajjnkeemmimvan, bibí", hanem megbecsüli, de a saját háza táján sepreget és vele és önmagában a fejlöödésével foglalkozik.
áh, én már kiosztottam egy virtuális pofont magamnk.
:)
nem, nem kocsmai humor.
Megpróbálom példázni kb. az a típus, aki kétértelmű szófordulatokon viccelődik kb. vidd ki a bilit, vagy idd ki a bilit.
Ez a szint.
Sógoroméknak is ilyen a humorok, családi ebédeken percenként lőnek el ilyen magvas humormorzsákat...
legalább nem csalódtál.
én leírtam az elején komolyan...így már szabad hülyéskedni?
ja, ő a favicceket, és az esetlen vidéki pajzánnak (gondolt) humort szerette, én meg azt, amivel szopatni lehet a másikat.
Mivel a fórum neve nem hülyéskedjünk.
Arra lettünk milyen számotokra az ideális férfi, de itt minden fórumon csak a hülyeség dől.
Na de mindegy.
az "elvcsábuló" szó mindent vitt:DDD
(na jó, egy pasi ne legyen "elvcsábuló" a célpont közepébe találandó:DDD)
Először is egy pasi, nem pisil.
Ülve meg pláne. ;)
Nem!
Alapeset, hogy nem fingik alá, de ha mégis, akkor diszkréten, aztán jöhet a kitakarás, majd ártatlan érdeklődés a párunktól, hogy bab volt-e a menzán.:)
Az ideális ülve pisil.
Viszont az Igazi férfi a csapba pisil...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi?
- Nők válaszoljanak: Milyen az ideális férj?
- Milyen egy ideális női alak? Mondjuk centikben mérve?
- Milyen az ideális férfi szája?
- Hölgyek! Legszebb álmaitokban a szeretett férfi milyen helyen, időben, és körülményben kéri meg a kezedet? Milyen lenne az ideális hely?
- Egy 178cm magas férfinak mennyi lenne az ideális csípő és derék méret?