Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Én Mkb-s vagyok,szintén Kom-Eszt.megyei, sztem ez csak a netbankra,egyéb ügyintézésre vonatkozik,mivel informatikai átállás lesz,így fogalmaztak.. A pénzünkhöz sztem,remélhetőleg hozzáférhetünk,erre nem vonatkozik..
Most írtak másik csoportba hétfőn lesz
Jo reggelt segítséget kérnék budapest bankos vagyok es mkb bankal összeolvad egyesul magyarul mondvan ,1-4be lesz zarva hogy vehetem ki majd az egyt ??! Komárom Esztergom megyei vagyok!!!!!
Ma munkanap van?
Lehet lesz utalás?
De ha nem írja be és utánajárnak hogy az ő nevére van iratva az autó? Vagy az ilyennek nem járnak utána? Nem tudom mi lenne jobb... 🤷♀️
Nem neked írtam, hanem aki ízt írta április 3 után emelik! Csak te is hozzá szóltál, azért ment neked is!
Nem azt írtam hogy emelve lesz
HA beírja mint vagyont akkor lehetséges elveszik tőle az fht-t!
Nem is lesz sosem megemelve, nem értem ezt honnan veszi bárki is!Örülni kell neki, ha nem veszik el!
Nem lesz megemelve, örüljünk neki, ha nem veszik el inkább!
Sziasztok.
Pest megyében mikor lesz utalás nem tudja valaki??
Szép jó reggelt mindenkinek!
Baranya megyében 30-án utalnak fht-t, most mondta az ügyintéző.
További szép napot és kellemes hétvégét mindenkinek.
Azthiszem 600000ft körüli vették neki
Sziasztok! Tudom még korai megkérdezni , de nem tudja véletlenül mikor lesz Pest megyében számlán fht?
Köszönöm szépen
Sziasztok érdeklődnék hogy az egyik ismerősöm FHT-t kap de a szüleitől kapott egy autot az ő nevéte is iratták ha lesz felülvizsgálata ugye a nyomtatványba bele kell írni a 30napja megvan de az autó miatt nem vonhatják meg tőle vagy az nem befolyásolja az FHT-t???
Szerintetek április 1-jén mindenkinek megjon az fht? Sztem igen, a választások miatt
Nekem két évvel ezelőtt elvették! Igaz nem volt meg a harminc napom, de már vírus volt, és már veszélyhelyzet is, mégis elvették, még bíróságra is mentem, de azt is elutasították. Pedig már veszélyhelyzet volt... Akkor most valakinek meghosszabbítják a veszélyhelyzet miatt valakinek nem? Nekem a mostani kb október novemberben jár le
Április 3. után ez a 22800 ft reméljük jóval több lesz.
Nincs felülvizsgálat, ha lesz az a kérdés mikortól kell majd igazolni az egy évet.
+ 2 hónap.
Augusztusra kérnék mindent.
Szia! Köszönöm, végre egy értelmes hozzá szólás! Nekem végig csinálták, és megkaptam az egy évet, nem kell majd idegeskedem, bár remélem lesz munkám remélem hamarosan! Csak olyan mintha én hazudnék! Ez idegesít!
Nekem is kiküldték a felülvizsgálati papírt még decemberben de nekem nem volt meg a 30 nap és nem is küldtem semmit vissza.
Aztán jött a papír , hogy még sincs felülvizsgálat és majd csak a vészhelyzet lejárta után 2 hónappal kezdik meg újra.
Tehát senkitől se vették el aki nem tudta igazolni maximum annak aki leigazolta meghosszabbították 1 évvel ennyi.
Nem kell ezt túl gondolni.
Tudod, akkor segítek, a vírus miatt van aki nem tudott 30 napot bedolgozni!!
Te szeptembert mondtál hivatalosan május vége, nem szeptember!
A miatt nem vizsgálnak most felül , az a köze!!!!!!!Mert éves felülvizsgálat lenne, ami van is, csak egyes embereknek nincs, de én ezt jeleztem a polg hivatalban is, mert ez így nem korrekt!! A vírusnak köszönheti mindenki, akit nem vizsgáltak felül, most komolyan ennyire nem értesz semmit? Arra hivatkozva nincs éves felülvizsgálat, így érted mi köze???
További ajánlott fórumok: