Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
A mi postásunkról meg annyit, hogy minden utcában megiszik egy felest. Vicces lenne ha pont rá hagyatkoznék!
Saját magad után járó táppénz esetében ha betegszabadság, mert nem érted még el ebben az évben a 15 nap betegszabadságot, akkor az április bérszámfejtésben lesz elszámolva. Ha a munkahelyed nem kifizetőhely akkor a gyermek után járó táppénz igénylést az Oepnek kell beküldenie a munkáltatódnak és onnan fogják majd utalni
Én meg a nagy postás barátaidra.Amúgy meg okos enged szamár szenved.Pusszancs neked.
Mięrt nem hadjàtok mâr abba,ez mâr idegesítö nagyon amit műveltek itt ezzel a pénzzel!!! Akkor jön amikor ideêr! Unalmas mâr ami itt megy.
Ha ez a mondat nekem szól, akkor kérlek szépen én bérszámfejtő vagyok egy gyermekotthonban és napi kapcsolatban a MÁK-kal. Főleg így zárás előtt.
Ez nem bensőséges viszony, ez munkakapcsolat. Hogy te milyen buta vagy, már ne is haragudj!
Azért jöttem ide, hogy válaszoljak a sokak által feltett kérdésre, vagyis hogy megerősítsem, 4-én fognak utalni.
Úgy látom, nem tudod feldolgozni ezt az információt, és hajtod a magad butaságait. Hívd fel a hozzád legközelebb eső családtámogatási irodát és megmondják hogy igazam van.
Sajnálom hogy a mentőket kellet hívnod a cs utalás miatt :)))
Igazán nincs mit utána majd papírt küldenek róla hogy hova vidd .
Ezt pontosan az korrigálta aki előtte azt írta hogy előbb jön ez már itt van vagy 100 -szor
szerintem meg te kezdted itt reggel óta be nem áll szád hogy lesz.
Sajnos a korábbi hírekkel ellentétben a Kincstár mégsem utalja ki előbb a Májusban esedékes családi pótlékot az érintett családok részére, ezért csak Május 4-én Hétfőn fognak utalni !!!
Ez azt jelenti, hogy aki
BANKI UTALÁSSAL KAPJA AZ MÁJUS 5 – 6 ÁN KEDDEN ÉS SZERDÁN KAPJA A KÁRTYÁRA
AKI POSTÁN KAPJA, AZ MÁJUS 6-7 ÉN SZERDÁN ÉS CSÜTÖRTÖKÖN VÁRJA A POSTÁST !!!!!!! családi-pótlék-közérdekű-oszd-meg
Időközben persze lehetséges, hogy mégis idő előtt kiutalják, erről megpróbáljuk megkérdezni a mai napon a Magyar Államkincstárat és amennyiben adnak választ e-mailben abban az esetben azonnal megírjuk itt nektek
Én meg most beszéltem a egy mentő ápolóval, aki azt mondta nem érti mi van ma, tele a sürgősségi postásokkal, akik állítják, hogy nem kutyák, hanem emberek támadták meg/ le őket, akiket az érdekelt mikor lesz családi...
Ennyi de sok ember csak a magáét fújja.
Szegény rohadt postás.De elmondom még egyszer ne velük beszélj.Hanem akik utalják csak az a baj hogy ott szépen kell beszélni mert akkor kapol választ a kérdésedre.
Sziasztok Én most kérdeztem ezt a számot:303440045 ,azt mondták 4 én lessz utalás
Hurrá,akkor holnap nagykanálal eszünk:)))
Hát igen, képesek egy fórumban fél délelőtt vitatkozni, ahelyett hogy felemelné a telefont és 10 másodperc alatt megválaszolják. :)
Végre egy normális ember.
Holnap lesz csp.most beszéltem a postással.
Az utolsó mondatod egy nagy baromság, már ne haragudj!
Szia anyum úgy intézte el hogy be kell menni a bíróságra és ott kellet intézni ha van munkája akkor tőle vonják ha nem akkor be kell vinni a gyerekek születési anyakönyvi kivonatot . Utána ők intézik a többit.
További ajánlott fórumok: