cserébe.. ?:p" - Már elnézést de ebben bőven van mit félreérteni. Ha szted nem, akkor jó. De itt az egész lavina egy jószándékú hírrel kezdődött. Anett elmondta neki mit mondott a postás, ennyi. Nem kell természetesen elhinni de ettől függetlenül nem csak Anett vagy Johanna a hibás. Minden éremnek két oldala van.
Amikor az emberek gyűlölködnek, ne hallgasd végig gyűlölködésük okainak hülye felsorolását. (...) Úgy építették gyűlöletüket, mint valami templomot, ugyanazokból a kövekből, amelyekből a szeretetet is felépíthették volna.
Jó hely,szerintem a város legjobb ovija,és tényleg odafigyelnek a gyerekekre.Mi elötte egy másikba jártunk de a gyerekem minden nap bepisilt és bekakilt pedig csak délig volt,és utána mondta egy ismerős dadus aki a szivárványba dolgozik,miért nem viszem oda a gyereket,hát át is irattam és láss csodát a gyerekkel semmi gond nem volt.
Másold már be hol írtam azt, szó szerint, hogy lefekszel vele? Az csak Te fantáziádban van / volt meg! :) Én ilyent nem írtam! Amit Te kiértettél belőle, az már a Te sarad! :)
Aki nem hiszi járjon utána. Ne csak azt hidjük el hogy ez azt mondta ez ezt mondta ha itt egyes embereknek van szája ott is legyen ahol intézkedni kell és ott legyenek fellázadva.......
Sajnos a korábbi hírekkel ellentétben a Kincstár mégsem utalja ki előbb a Májusban esedékes családi pótlékot az érintett családok részére, ezért csak Május 4-én Hétfőn fognak utalni !!!
Ez azt jelenti, hogy aki
BANKI UTALÁSSAL KAPJA AZ MÁJUS 5 – 6 ÁN KEDDEN ÉS SZERDÁN KAPJA A KÁRTYÁRA
AKI POSTÁN KAPJA, AZ MÁJUS 6-7 ÉN SZERDÁN ÉS CSÜTÖRTÖKÖN VÁRJA A POSTÁST !!!!!!! családi-pótlék-közérdekű-oszd-meg
Időközben persze lehetséges, hogy mégis idő előtt kiutalják, erről megpróbáljuk megkérdezni a mai napon a Magyar Államkincstárat és amennyiben adnak választ e-mailben abban az esetben azonnal