Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy ha bankszámlára akarom kérni a csp-t mit kell elküldenem a MÁK-nak? Válaszokat előre is köszönöm.
egyébként ma vagy 100x hívtam folyamatosan foglalt volt :/
az a legegyszerűbb ha kitöltetjük a papírt és beküldjük :) előbb utóbb csak lesz belőle pénz
sziasztok lehet érdeklődni hiszen telefonon sem kap pontos választ senki néha nemaszt kap akérdésére amit kédez hiszen mindenkinek számit az akiss pénz de még megyire számitanakrá soknak bizony sokat számit hisz egyikük sem gazdag van akinek könyebb de van akinek nehéz
Azért én kérdezösködők legfeljebb mások nem olvassák :D Postai családi még semmi?
felesleges minden 2 percbe arról kérdezősködni mikor lesz pénz...kártyásoknak 3-áig megkell kapniuk, postai úton 10-éig !!!
ahelyett hogy itt sirtok felkellett volna venni a telefont és utána járni mi nincs rendben mint ahogyan én is tettem. 08:01-kor hivtam öket és érdekes nem volt foglalt a vonal.
nekem számlára kellett volna jönnie de ma közölték velem hogy postán fog érkezni.
akinek számlára ment az már pénteken felvehette a legtőbb helyen minden rendben volt a kiutalással.
Szia! 10 év alattira sem kaptunk, ettől függetlenül, sajnos.
Deö bankszàmlàra kapja és nem a postàs hozza.
Ha postán kaptam eddig és most szeretném számlára kérni akkor jövő hónapban már arra küldik? vagy akkor megint kimarad egy hónap? és kell hozzá külön nyomtatvány vagy elég ha levelet írok,mert ahova tartozunk körzeti MÁK-hoz az nagyon messze van!
Sziasztok! Olvasom hogy sokatok nem kapott csp-t 16 évesnél nagyobb gyerekre. Sajnos valóban az van hogy nem mindenhol jelenti le az iskola a tanulói jogviszonyt, így MINDEN ÉVBEN igazolni kell!!! És nem az iskolaév számít, hanem a gyerek születésnapja.. A nagylányomnak most vittem be a papírt, közölték kár volt bemenni mert nála 2017-ig be van állítva.. viszont a fiam 2016.06.01-én lesz 16, neki igazolni kell a jogviszonyt akkor.. érdekes lesz, mert most 8.-os.. tehát akkor már végez a sulival, max az újból tudok majd kérni papírt hogy oda jár..
Sziasztok! Debreceni vagyok es az OTP-s számlámra még mindig nem érkezett meg a 12.200 Ft, járt még igy mas is ebbol a megyéből?
sziasztok! vissza olvastam 4 oldalt de jol értelmeztem hogy sokan külön kapják a családit és a gyest? olyanok is akik eddig egybe kapták?
holnap lesz!! aki postán kapja 10-éig kell kifizetésre kerülnie!
nyíregyhazan kapot valaki penzt csaladit postan irjon
Én sem kaptam meg hívtam őket, elmúlt a gyerek 18 ezt a nyomtatványt kell kitöltetnem...
[link]
szerintem nem csak ő volt ilyen helyzetben! nekem fél éves a pici és én sem kaptam egy forintot sem.
holnapra mondta a postás!
szia.
21 nap az ügyintézés.
ma hívtam őket hogy mi a helyzet. nekem változás volt személyesen voltam bent még mult hónap végén és még most sem dolgozták fel az adatokat.
De azért holnap hozzák a családit nem? máskülönben már falnak megyek!
Itt az a baj,hogy a baràtnömnek 1 éves a kislànya és nem kapot ö sem csp.Hivta öket még reggel 8 kor és azt mondtàk,hogy rendszerhiba van.
Azt tudjad,hogy ettől kezdve ezt minden évben el kell játszani míg tanul a gyerek,ha nem igazolod augusztusig akkor megint így jársz!
Baszus ez még viccnek is rossz,komolyan nem tudom mit kavarnak,majusba detto igy jartam,se papir se semmi,telefonaltam kozoltek bocsi kell igazolas,majd kuld papirt,nem tudom mi valtozott majusota,max annyi hogy veget ert a nyari szunet.Vicc amit csinalnak.
Én pár nap késéssel kaptam meg,miután beküldtem a jogviszony igazolást!
Csak jövő hónapban kapod meg visszamenőleg. Pár éve én is így jártam,szeptemberre nem jött a pénz,mert elmúlt 16 éves a gyerek és kellett volna a nyáron augusztusban igazolni hogy nappalin tanul. Nem küldtek papírt csak amikor nem jött a pénz én érdeklődten és íy tudtam meg,de csak később fizették ki a következő utalással!
Csepelen sem jött a családi...
Sziasztok!Mi sem kaptunk csaladit,ki kellett tolteni egy papirt,meg a sulinak is,és vissza kuldeni,ez meg is tortent,multhet kedden,elsobbsegivel stb,kb mikor lehet a penzre szamitani?valaki jart igy?telefont nem veszik fel,hiaba hivom,amugy ezt a papir dolgot sem ertem,mert majusban is kertek mar ilyet,most megint.
most volt itt a postás,csak szociális segélyt hord ma.
További ajánlott fórumok: