Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Oké,küldtem most nekik emailt,gondolom nem fogjak elkapkodni a valaszt.
Igen. Végre. Küldjetek nekik e-mailt, az a biztos!
Én nem pedig kisgyerekes vagyok és a szomszédom sem neki 5 éves.
Szia.Ma kaptál?mert mi reggel neztuk es semmi.
Sziasztok.teljes felháborodásomban regisztráltam ide a családi késése miatt.
Az mind szép és jó hogy az iskolás koru gyermekekre iskolalátogatásit kérnek és azután utalják.
De kérdezem én mint kisgyermekes augusztus 3.án volt 3 éves a kislányom,vagy a szomszédom akinek 5 éves és ovodába jár és az ismerösöm akinek 1 éves a gyermeke miért nem kaptunk még a mai napig sem oktoberi CSP-t???
Persze állították hogy 2-án kiutalták stb,mindig van valami kifogás.Ha kiutalták hol van a kisgyermekesek pénze?
És kinek utalták mert nekem nem!!!!
Volt szó hogy késik a CSP a facen de persze cáfolták és mégis beigazolodott hogy igaz volt és nem kamu.
Ha viszont bármi papír kell a CSP-hez vagy megszüntetik az illetönek bármi miatt ALAP dolognak tartom hogy azt a több száz embert értesítsék és nem csak ugy szó nélkül nem utalok.
Emögött a dolog mögött más van vagy kell a bankoknak a kamat vagy az államnak hogy többet tudjanak ellopni.
Lassan odáig jut az ország hogy szó néklül nem lesz CSP,kell nekik a zsebükbe.
Szégyen hogy a kisgyerekes családok is várják és nekem is itt van 2015.10.07 és nincs a számlámon a pénz.Aki visszatartja ilyen sunyi modon hogy semmilyen informácio sem a hírekben,sem talefonon,mert telefonon is csak hablatyolnak ekkor-meg akkor utalnak,utaltak,azok költsék gyogyszertárra!!!
Én már ott tartok hogy már nem is számítok rá és szerintem már akik eddig nem kapták meg ebben a hónapban nem is fogják.
Majd valami mondva csinált szöveggel elsimitják hogy miért nem jött,a sok balga meg beveszi a szövegüket:-(
Sziasztok! Családi megérkezett, számlára. Igen egy héten belül, ahogy a papírom, igazolás beérkezett. Bár mi időben leadtuk, mégis csúszott.Minél előbb intézzétek a tanulói jogviszonyt, mert állítólag az miatt nincs utalás. Csak nem értem a kis babásokat, ők akkor miért kaptak később? Tehát furcsa ez.
Picibabszem! En is postai utankuldessel kapom a csaladit es en holnapra varom. Ugy kell szamolni, hogy ahoz kepest ahogy masok kapjak +2 nap.
Sziasztok.Volt már valakinek olyan,hogy vissza küldte az iskola latogatasi igazolast,és a be erkezest kovetoen,1 hetre meg kapta a csaladit?szamlara gondolok itt.Mert nekem azt mondtak ahogy beér iktatják és utalják,azt mondtak 7 napon belul meg kell kapjam. valaki tudna segiteni nyíregyhazi vagyok
Sziasztok.Volt már valakinek olyan,hogy vissza küldte az iskola latogatasi igazolast,és a be erkezest kovetoen,1 hetre meg kapta a csaladit?szamlara gondolok itt.Mert nekem azt mondtak ahogy beér iktatják és utalják,azt mondtak 7 napon belul meg kell kapjam.
tegnap voltam bent a csaladi potlek osztalyon es montak hogy masodikan utaltak el a szulesit meg a csaladit es tudni szeretnem hogy ma megkapom
kb plusz 2 napot számolj rá!
Postai utánküldéssel persze hogy késik.
Sziasztok, a helyzetem a következő: szeptemberbe vettünk egy házat és 15.-én be is jelentkeztünk ide,de csak okt elsején költöztünk be így nem jelentettem sehol az új címet, kértem inkább postai utánküldést mivel úgy kapom a családit. 2.-án kaptam a MÁK-tól egy levelet hogy küldjem el a lakcímkártya másolatát. a levélben nem szerepel hogy felfüggesztik a családi küldést. viszont tegnap nem kaptam meg. a postai utánküldés miatt késhet egy napot? Probaltam őket hivni de 10perc várakozás után lement a pénzem és itt sehol sem tudok rá tölteni
Ma megérkezett postai úton. Pest megye
én már délután megkaptam !!
Szia, ehhez nem tudok hozzászólni, eddig ebből nem volt gond. Igaz a Citinél vagyunk, és számlanyitáskor mindketten kaptunk kis papirt, amin rajta van a név és a számlaszám, ezt anno simán elfogadta a MÁK ügyintézője... Inkább az iskolalátogatási lehet a gond, csak akkor meg azt nem értem ugyan miért épp most jut eszükbe reklamálni - az az nem utalni - mikor a gyerek júliusban töltötte a 17. életévét, és 16-nál ez a kutyának sem jutott eszébe, és semmi féle igazolást nem adtunk be sem akkor, swm előtte! Esetleg az lehet, hogy a suli igazolta, de akkor most miért nem? És legfőképp: erről engem (minket) miért nem tájékoztat senki sem?!? Van lakcímem, előfizetéses telefonom, e-mail címem több is (feleségemnek detto) sőt, nekem még regisztrálz állandó ügyfélkapum is, de sehol egy üzenet vagy valami! Ezért fizetem ezt a naplopó bandát?! Mert végül is én (mi) fizetjük őket :)
Egy baràtnöm a csalàdit szàmlàra kapja és még nem kapta meg,pefid 1 éves a kislànya.Mikor telefonàltam azt mondtàk nem egyszerre utaljàk a gyedet.
Igen sokat segitettél köszönöm szépen..:)
szia en nyíregyhazi vagyok nekem nem hozta a postas a felesegemnek a szulesit sem sem a csaladit es ma montak a csaladipotlekosztalyon hogy masodikan elutaltak es semmi nem volt ma
Hajdú Bihar megyéből kapott valaki gyedet?
Sziasztok. GYED pénteken, CSP ma érkezett. (Veszprém)
Én is azért kérdezem, mert postai kifizetéssel kértem, de még semmi, de többen mondták, hogy számlára már pénteken megkapták.
Szia én se kaptam még gyedet!
Ugy làtszik Magyarorszàgon egyedülikén én nem kaptam még gyedet :)
Sziasztok!baranya megye(Pécs)most hozta a Postás a cspt😊
Szia! És ma csak a családit hozta? Mert úgy hallottam, hogy egyszerre fizetik ki a családit és a GYED-et is.
Baján ma hozta a postás a CSP-t
Újpesten hozta a postás a csp t
van közületek nyíregyházi? valakinek volt már postai úton pénz??
További ajánlott fórumok: